Ακόμα 10.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα για τέταρτη ημέρα-Μπαλάκι ευθυνών μετά το φιάσκο του «Επιτελικού Κράτους».

0
442

Για τέταρτη ημέρα τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση συνεχίζονται…

Παρά την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε 70.000 νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στην Αττική από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, παραμένουν ακόμα 10.000 νοικοκυριά βυθισμένα στο σκοτάδι, από τη σφοδρής κακοκαιρία που «χτύπησε» τη χώρα.

Το «Eπιτελικό Kράτος» του Κυριάκου Μητσοτάκη πιάστηκε για ακόμα μία φορά απροετοίμαστο αφήνοντας στο έλεος του χιονιά δεκάδες ανθρώπους, χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να μιλά για «πρωτόγνωρο φαινόμενο» και τους «αρίστους» να πετάνε το μπαλάκι των ευθυνών από-ποιώντας οποιαδήποτε ευθύνη.

Έως αργά το βράδυ της Τετάρτης είχαν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις και ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι τα συνεργεία του συνέχισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τις εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 5 γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Δυστυχώς μέχρι ήμερα το πρωί ΔΕΝ έχει ακόμη ηλεκτροδοτηθεί  η Νέα Ερυθραία!!! Συγκεκριμένα, η οδός Βασιλέως Πύρρου, παρόλο που οι επιθεωρητές του ΔΕΔΔΗΕ την επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα για να πιστοποιήσουν (1) την απόλυτη προσβασιμότητα της οδού και (2) ποία καλώδια είναι κομμένα και κρέμονται από τους στύλους της ΔΕΗ και (3) παράλληλα διαβεβαίωναν τους κατοίκους ότι θα  ειδοποιήσουν ΑΜΕΣΩΣ να έρθουν τα συνεργεία τους για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση της περιοχής, ΔΥΣΤΥΧΩΣ μέχρι σήμερα το πρωί τα συνεργεία είναι ΑΦΑΝΤΑ!! Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

Πληροφορούμεθα ότι, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότησε σε όλο τα νοικοκυριά από το πρωί της Πέμπτης, το συνολικό δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στις πληγείσες περιοχές της Αττικής, ενισχύεται με επιπλέον 25 συνεργεία που θα προσέλθουν από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος.

Κανείς δεν παίρνει την ευθύνη

Κι ενώ θα περίμενε κανείς, πως κάποιος θα έπαιρνε την ευθύνη από την κυβέρνηση για την ολιγωρία και την προχειρότητα που έδειξε ο Κρατικός Μηχανισμός σε ένα τέτοιο θέμα, παρά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις των προηγούμενων ημερών, όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Τόσο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Νίκος Χαρδαλιάς ρίχνουν την ευθύνη στην οργή της «Μήδειας» που ήταν πρωτόγνωρη και «μία από τις σφοδρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων 20 χρόνων».

Από την άλλη ο Γιώργος Πατούλης βγήκε Λάβρος στα κανάλια κατά του ΔΕΔΔΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ δείχνει ως υπεύθυνους τους Δήμους και την Περιφέρεια που δεν είχαν κλαδέψει τα δέντρα και δεν είχαν ρίξει αλάτι.

Την διαφορά έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος προκειμένου να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του επιτελικού κράτους επέλεξε για μία ακόμη φορά να τα βάλει με το ΣΥΡΙΖΑ!!…συγκρίνοντας καταστάσεις.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here