ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Καραχάλιου: Δημιουργία νέας Πολιτικής Κίνησης με την επωνυμία «Δημοκράτες».

0
282

Ο Πολιτικός, Πρόεδρος του Forum2020 και Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, άλλοτε συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Νίκος Καραχάλιος, ανακοίνωσε στις 14/06/21 για πρώτη φορά επίσημα, όπως είπε, από το ράδιο 98.4, τη δημιουργία αρχικά μίας νέας πολιτικής κίνησης με την επωνυμία «Δημοκράτες» και με τη σύμπραξη 300 προσωπικοτήτων από ένα οριζόντιο πολιτικά φάσμα, από την Αριστερά μέχρι τη Δεξιά, με μόνο αποκλεισμό τα άκρα όπως τις φασιστικές ή απολυταρχικές αντιλήψεις.

Ο κ. Καραχάλιος έδωσε το στίγμα της νέας Πολιτικής Κίνησης, με στόχο, όπως είπε, οι «Δημοκράτες» μέσα από περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και έναν ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο και με την ψηφιακή-ηλεκτρονική πλατφόρμα που παρέχει η εποχή της τεχνολογικής μετάβασης, τον Αύγουστο η πολιτική κίνηση να οδηγηθεί στο  πρώτο ανοιχτό καταστατικό της Συνέδριο.

Ο Νίκος Καραχάλιος επισήμανε ότι πρόθεση των «Δημοκρατών» είναι ένα νέο πολιτικό αφήγημα για την κοινωνία, με συνθέσεις και συμμαχίες, που θα βγάλουν τους πολίτες μπροστά και έξω από τη συστημική κρίση και τον διπολισμό.

Οι «Δημοκράτες» τόνισε φιλοδοξούν να διαμορφώσουν οριζόντια στο πολιτικό φάσμα έναν τρίτο πόλο, που θα αποτελέσει με διακριτές προσεγγίσεις πάνω στα μεγάλα και μικρότερα ζητήματα της κοινωνίας, μια πρόταση έξω από τις μίζερες και χειραγωγούμενες αντιπαραθέσεις των μεγάλων συστημικών κομμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code