ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Με δύο Έλληνες ολιγάρχες και έναν πασίγνωστο πολιτικό στην φυλακή ο Αλέξης Τσίπρας στο Eurogroup;

0
167

Mιλάμε για πολιτικό θρίλερ με σασπένς χωρίς προηγούμενο!

Ο Τσίπρας σε λίγο θα βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά με την Μέρκελ να απειλεί να κλείσει τις στρόφιγγες τού χρήματος.

Και τότε…..ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει την κίνηση της τελευταίας 5ετίας η οποία είναι εξίσου καλά σχεδιασμένη με τα πρώτα 24ωρα ανάληψης της εξουσίας: Σύνθεση της κυβέρνησης, ορκωμοσία, Καισαριανή, ταξίδια στο εξωτερικό. Ένας επικοινωνιακός καταιγισμός.

Μόνο που αυτή τη φορά η κυβέρνηση Τσίπρα θα έχει η ίδια τον έλεγχο της κορύφωσης του δράματος!

Αυτή δεν είναι άλλη από την σύλληψη δύο Ελλήνων ολιγαρχών (ο ένας μάλιστα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον γερμανικό παράγοντα) και ενός πασίγνωστου πολιτικού. Ο Νικολούδης ξεσκονίζει και συμπληρώνει τους φακέλους-φωτιά.

Με τις σειρήνες των περιπολικών στην διαπασών, τα διεθνή ΜΜΕ θα κινηματογραφούν τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην Ελλάδα και οι ξένοι δημοσιογράφοι θα κάνουν λόγο για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα να καταπολεμήσει την διαφθορά και την φοροδιαφυγή.

Ο πρωθυπουργός έχει ενημερώσει μάλιστα και τον Πρόεδρο Ομπάμα για την σύλληψη των τριών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις που θα σοκάρουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Mε τους τρεις στη φυλακή πριν το κρίσιμο Eurogroup, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Μέρκελ και να της πει:

«Υποσχέθηκα στον Ελληνικό λαό και στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι θα πατάξω την διαφθορά, το πελατειακό κράτος και την φοροδιαφυγή. Κάνω αυτό που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί μου.

Γνωρίζετε μετά από αυτό ότι κάνω τα λόγια μου πράξεις. Σας ζητώ χρόνο να αλλάξω την Ελλάδα και να αποπληρώσω όλο το χρέος με ρήτρα ανάπτυξης…..»

Οι συλλήψεις των τριών θα είναι μεγάλο ατού στα χέρια του πρωθυπουργού. Σε περίπτωση που η Μέρκελ δεν του δώσει χρόνο ο Ομπάμα θα την κατηγορήσει ανοιχτά για συγκάλυψη του πελατειακού κράτους στην Ελλάδα. Οψόμεθα!!!!

Πηγή: www.toxwni.gr

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here