ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δέσμευση λογαριασμών σε δύο πασίγνωστους μεγαλοεπιχειρηματίες!

0
165

Η διαπλοκή δέχεται αλλεπάλληλα πλήγματα, ο νόμος επανέρχεται στην μέχρι χτες ταλαίπωρη…..χώρα και οι πολίτες μπορούν να ανασαίνουν πλέον ελεύθερα.

Δεσμεύθηκαν με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων οι καταθέσεις, τα χρεόγραφα και τα ακίνητα του πρώην προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου και του εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκου.

Και οι δύο εντοπίστηκαν στα CD με τα ονόματα 1.364.069 καταθετών μεγάλων ποσών που διαθέτουν ή διέθεταν από την 01.01.2000 έως και την 08.06.2012 τραπεζικούς λογαριασμούς (εκτός λογαριασμών όψεως) μέσω των οποίων είχαν διενεργηθεί, τουλάχιστον σε ένα έτος, συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ ή εμβάσματα προς το εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ.

Οι ελεγκτές του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, τόσο στην περίπτωση του Δασκαλόπουλου όσο και στην περίπτωση του Τσάκου, διασταύρωσαν τα στοιχεία από τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών κατά την περίοδο 2000-2012 με τα στοιχεία που είχαν συμπεριλάβει οι φορολογούμενοι στις φορολογικές δηλώσεις της ίδιας περιόδου.

Από τις διασταυρώσεις αυτές οι ελεγκτές του ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π. διαπίστωσαν ότι μεγάλα ποσά που εμφανίζονται να έχουν διακινηθεί μέσω των τραπεζικών λογαριασμών δεν καλύπτονται από τα δηλωθέντα στις φορολογικές δηλώσεις έσοδα και εισοδήματα.

Υ.Γ. Η Ελλάδα αλλάζει, η Ελλάδα σπάει τους δεσμούς του αμαρτωλού παρελθόντος και αναπνέει επιτέλους απ την θανατηφόρα μπόχα του πρόσφατου παρελθόντος της ατιμωρησίας και της λεηλασίας της…… 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here