Από το πρωί της Δευτέρας 01/09/2014 έπιασε δουλειά ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος!

0
198

Χωρίς την παρουσία του απερχόμενου Δημάρχου, Νίκου Χιωτάκη, έγινε η «παράδοση» του Δήμου, το πρωί της Δευτέρας 1ης Σεπτεμβρίου 2014, στον Γιώργο Θωμάκο, χωρίς βέβαια αυτό να τον εμποδίσει να «παραλάβει» τον Δήμο και να εγκατασταθεί στο γραφείο του Δημάρχου!

Η πρώτη μέρα του Δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου στο Δήμο δεν ήταν ημέρα που αναλώθηκε σε καλωσορίσματα και κεράσματα.

Από το πρωί έπιασε δουλειά επισκεπτόμενος την Διεύθυνση Καθαριότητας και πραγματοποιώντας την πρώτη σύσκεψη με τους προϊσταμένους της υπηρεσίας. 

Ο κ. Θωμάκος ενημερώθηκε για τις ελλείψεις προσωπικού αλλά και τις βλάβες σε μηχανήματα καθαριότητας ενώ παράλληλα συντόνισε και έδωσε οδηγίες μέχρι να οριστεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Ακολούθως είχε συνεργασία με τις Διευθύντριες των Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, μηχανικούς, αρχιτέκτονες και επικεφαλείς συνεργείων για την έναρξη υλοποίησης της προεκλογικής δέσμευσης του «Προγράμματος τριών μηνών».

Ιδιαίτερη προτεραιότητα, έδωσε ο Δήμαρχος, στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς. 

Το εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Απελευθέρωση πεζοδρομίων από παράνομα εμπόδια και θάμνους, 

-Ανάδειξη των πινακίδων σήμανσης της τροχαίας (κρυμμένα από κλαδιά, ξεβαμμένες) και των εξαφανισμένων διαγραμμίσεων,

-Παρεμβάσεις και επισκευές, προς άρση επικινδυνότητας και ανθυγιεινών καταστάσεων σε όλα τα σχολεία.

Ο κ. Θωμάκος επισκέφτηκε επίσης, το νέο Παιδικό σταθμό «Νέλλη Κοκορίνου» επί της οδού Δηληγιάννη 37 στη Κηφισιά. Ο Δήμαρχος σημείωσε τις ελλείψεις για τις οποίες πρέπει να ληφθεί μέριμνα προκειμένου να λειτουργήσει ο νέος παιδικός σταθμός και να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις εγγραφής νηπίων.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here