Βαριά Καταγγελία ότι 5 πρόσωπα ήταν στο στόχαστρο και της ΕΥΠ και του Predator!…του Βασίλη Σκουρή.

0
211

Πρόκειται για έναν Υπουργό, δύο Δημοσιογράφους και Στελέχη του Υπουργείου Άμυνας.

Πέντε πρόσωπα παρακολουθούνταν ταυτόχρονα από το παράνομο Λογισμικό Predator, αλλά και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, την οποία υπό την ευθύνη του είχε το Πρωθυπουργικό γραφείο!

Ποια είναι τα πέντε πρόσωπα:

Ελλάδα: Τα πρόσωπα που παρακολουθούνταν από ΕΥΠ και Predator - Νέες αποκαλύψεις

-Ο Υπουργός Εργασίας (και πρώην Yπουργός Ενέργειας) Κωστής Χατζηδάκης, όπως είχε προ ημερών αποκαλύψει ο Δήμος Βερύκιος στη στήλη Redcarpetτου iEidiseis.

Σύμφωνα με το Documento ο Κωστής Χατζηδάκης παρακολουθούνταν από το παράκεντρο του Μαξίμου γιατί «Κρίθηκε ότι ακολουθεί δική του ατζέντα σε θέματα ‘επιχειρηματικότητας’».

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Υπουργός Εργασίας παρακολουθούνταν τον καιρό της θητείας του στο Υπουργείο Ενέργειας και, μάλιστα, έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ στις 21 Νοεμβρίου 2020 να συνομιλεί με τον Π.Π., με αντικείμενο της συνομιλίας να είναι η «Σαρωνίδα».

-Ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς, που σύμφωνα με το δημοσίευμα «ήταν θύμα όλων των παράνομων μεθόδων που μετήλθε το παράκεντρο ΕΥΠ-Predator». Η παρακολούθηση, σύμφωνα με την εφημερίδα, γινόταν τόσο γιατί «ο Αλ. Παπαχελάς έγινε αντιληπτός από το πολιτικό κέντρο του επιτελικού παρακράτους ως πηγή κινδύνου, διότι μπορούσε ΄να σύρει τον χώρο της ΝΔ σε επιλογές πέραν του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Επίσης η εφημερίδα σημειώνει πως «Η ολιστική παρακολούθηση του δημοσιογράφου σχετιζόταν με τη συλλογή πληροφοριών για πτυχές του νέο-δημοκρατικού γίγνεσθαι, οι οποίοι πιθανώς να είχαν διαφύγει της προσοχής του παράκεντρου, ενώ μέσω του Αλ. Παπαχελά θα μπορούσαν να προκύψουν πληροφορίες για τις προθέσεις επιχειρηματιών και τις επαφές με ξένους παράγοντες»!

-Ο Αριστείδης Αλεξόπουλος, Αντιναύαρχος ε.α., Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών. «Ήταν στόχος παρακολούθησης λόγω της θέσεως του και κυρίως λόγου του μεγάλου κυβερνητικού ενδιαφέροντος για τα εξοπλιστικά προγράμματα»!

-Ο Αλέξης Διακόπουλος, πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού, που εξωθήθηκε σε παραίτηση στις 19 Αυγούστου 2020.

-Ο Γιώργος Κύρτσος, Ευρωβουλευτής που διαγράφτηκε από τη Νέα Δημοκρατία και παραιτήθηκε από το ΕΛΚ, προσχωρώντας στο RenewEurope του Εμμανουέλ Μακρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here