ΒΡΑΒΕΥΣΗ του Κ. Ν. Αρβανιτίδη στην «Κοπή Πίτας» του Συλλόγου των Κηφισιωτών.

0
223

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΩΤΩΝ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος».

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη βράβευση για την προσφορά του απερχόντα Προέδρου του Συλλόγου κ. Ν. Αρβανίτη, που για 16 συναπτά έτη υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση τον Σύλλογο και συνέβαλε τα μέγιστα με τις πρωτοβουλίες του να φέρει τον Σύλλογο σε ένα εξαιρετικό υψηλό επίπεδο δραστηριοτήτων!

Η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη, αντάξια του τιμώμενου προσώπου, και επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την αίσθηση πως όταν οι Κηφησιώτες πραγματοποιούν εκδηλώσεις, επικρατεί πάντοτε μια άλλη αίσθηση, κάτι σαν Εορταστική Λαμπρή!

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Γ.Γ. του Συλλόγου κ. Γ. Διονυσιώτη και ακολούθησε ο αγιασμός και η κοπή της πίτας από τον αιδεσιμότατο πατέρα Θεόδωρο. 

Στη συνέχεια έγινε συνοπτική αναφορά στις Πολιτιστικές και Κοινωνικές Δράσεις του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν το 2015 από τον κ. Γ. Διονυσιώτη.

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Φίλλιπος Χίος Α΄ Αντιπρόεδρος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και μας παρουσίασε το βιογραφικό του τιμώμενου προσώπου. 

Στη συνέχεια ο λόγος εδόθη στον κ. Ν. Αρβανίτη, ο οποίος με ένα λογοτεχνικό -θα έλεγα- κείμενο, αναφέρθηκε στα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου και στις αξίες που υπηρετούν και πρέπει να υπηρετούν τα μέλη του Συλλόγου! ‘Όσον αφορά δε τον ίδιο, μετριόφρων γαρ, είπε: «αν έκανα κάτι παραπάνω, ήταν διότι ως συνταξιούχος είχα περισσότερο χρόνο ».Τη βράβευσή του αφιέρωσε στην επί πενήντα χρόνια σύζυγό του κ. Μαίρη Βορδώνη.

Την τιμητική κορνίζα βράβευσης απένειμε η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασιλική Δούκα-Τσαλαβούτα στην οποία ευχόμαστε καλή συνέχεια και σιδεροκέφαλη.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου ΚΗΦΙΣΙΑΣ-Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ κ. Γ. Θωμάκος. 

Τέλος, το Μουσικό Πρόγραμμα με τη Χορωδία της ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΞΙΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ», (υπό τον μαέστρο Αιμίλιο Γιανακόπουλο και με την Έλλη Καφετζηδάκη στο πιάνο) παρουσίασε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που κατενθουσίασε τους παρευρισκόμενους. 

Ο μαέστρος, με τον δικό του επτανησιακό τρόπο και το ταμπεραμέντο κατενθουσίασε το κοινό. ’Άλλωστε, η μουσική και το τραγούδι είναι αχώριστος σύντροφος των Επτανησίων.

Ακούστηκαν τα τραγούδια:

• Αρχιμηνιά Ζακύνθου
• Βαρκαρόλα (λεμβοδία), παραδοσιακό Ζακύνθου
• Ένα μεσημέρι (στου Όθωνα τα χρόνια), Στ. Ξαρχάκου
• Φεγγάρι μάγια μου ‘κανες, Μ. Θεοδωράκης
• Άνοιξε το παράθυρο, Γ. Χατζηνάσιος
• Γεια σου- χαρά σου Βενετιά, Στ. Ξαρχάκος
• Απόψε την κιθάρα μου, καντάδα
• Καρναβαλίτο (Carnavalito), παραδοσιακό Αργεντινής

Σας ευχαριστούμε για την ωραία βραδιά που μας επιφυλάξατε!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here