Βύρων Πολύδωρας: Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης βάζει τέλος στην ασυδοσία των νταβατζήδων!!

0
191

Με το «νομοσχέδιο Παππά», τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των «νταβατζήδων», όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής, τόνισε σε δήλωση του στο ΑΠΕ ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Ένας άνθρωπος που ανδρώθηκε και υπηρέτησε τη Νέα Δημοκρατία είπε τα πράγματα με το όνομά τους, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από την τακτική της «τωρινής» ΝΔ του Μητσοτάκη και του Άδωνι που κάνει τα πάντα για να βάλει πλάτη στους καναλάρχες και τη διαπλοκή!

«Είναι ωραίο να καταγγέλλεται ανέξοδα η «διαπλοκή» καναλαρχών-τραπεζιτών και συστημικών κομμάτων, καθώς και προστατευομένων προσώπων, που «κοσμούν» κατ’ επάγγελμα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σαλόνια.

Νόμιζαν, αρχηγοί και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, ότι μπορούν να τα πράττουν δημοκοπούντες και αβλαβώς. Αλλά έρχεται η ώρα της αλήθειας. Αυτή είναι τώρα»……συμπλήρωσε ο κ. Πολύδωρας ο οποίος έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος υφυπουργός Προεδρίας-Τύπου.

«Όσοι και όποιοι προβάλλουν ωρυόμενοι, με δουλόφρονα φανατισμό μάλιστα, διάφορα «προσχήματα» δικονομικού τύπου για αναρμοδιότητα της Βουλής και άλλα κούφια παρόμοια, που αποσκοπούν στη διαιώνιση του καθεστώτος των βαρόνων της «διαπλοκής», απλά, όχι μόνον αποκαλύπτονται αλλά και εκτίθενται αυτό-εξευτελιζόμενοι»…..τόνισε ο κ Πολύδωρας.

Και πραγματικά, τι άλλο να προσθέσει κανείς; Τα είπε όλα…..Οι υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις περιμένουν με αγωνία να μπει ένα τέλος στη διαπλοκή. Ο ελληνικός λαός ΞΕΡΕΙ τον ρόλο του τριγώνου του διαβόλου (καναλάρχες, τράπεζες, εργολάβοι) και περιμένει με τη σειρά του να ανασάνει και πάλι ελεύθερος….

Η ώρα πλησιάζει. Ο διαγωνισμός θα γίνει. Και το πάρτι θα τελειώσει. Όσο κι αν βρυχώνται, πνέοντας τα λίσθια οι δεινόσαυροι της διαπλοκής.

ΥΓ: Αλήθεια μετά και από αυτό το «χτύπημα» που ήρθε κατευθείαν από το καραμανλικό μπλοκ, ισχυρίζεται ακόμη ο Μητσοτάκης ότι ανέλαβε ένα ενιαίο κόμμα;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here