Έκθεση φωτογραφίας στον Εθνικό Κήπο.

0
246

Ο Alpha και η εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά, με την υποστήριξη του tospirto.net, διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με θέματα «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές χαρές» στις 11-12 Ιουλίου 2013 στον Εθνικό Κήπο Αθηνών.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει τα καλύτερα 50 έργα των συμμετεχόντων στους διαγωνισμούς φωτογραφίας που διοργάνωσε η εκπομπή με την ίδια θεματολογία. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι δύο νικήτριες φωτογραφίες των διαγωνισμών:

«The Kiss» του Πάνου Κεφαλά και «Αδιάβροχες χαρές» του Μιχάλη Παππά, οι οποίες χάρισαν στους δύο ερασιτέχνες φωτογράφους από μία Panasonic mirrorless Lumix GX1 με φακό 14-42ΜΜ, καθώς και ένα φακό 12.5mm για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις 3D.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 στις 18:00 στον Εθνικό Κήπο, παρουσία όλων των συντελεστών της εκπομπής, φίλων καλλιτεχνών και δημοσιογράφων. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. 

Την επιλογή των έργων της έκθεσης έκανε η κριτική επιτροπή: Κώστας Γάκης, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μάρω Κουρή, φωτορεπόρτερ και Μαριλένα Σταφυλίδου φωτογράφος.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η Μαριλένα Σταφυλίδου.

Χορηγός της έκθεσης είναι η Panasonic.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here