«ΕΛ.ΑΣ. έχεις ταλέντο»…έχει γίνει viral!

0
276

Αστυνομικός έπιασε το μικρόφωνο και μαζί με πλανόδιο μουσικό τραγούδησε το «Stand Dy Me» στο Μοναστηράκι.

Το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει πολλά θετικά σχόλια.

Η αυθόρμητη ενέργεια του οργάνου της τάξης να τραγουδήσει με τον πλανόδιο μουσικό εν ώρα υπηρεσίας δεν έχει ενοχλήσει την Ελληνική Αστυνομία και το ενδεχόμενο πειθαρχικού απομακρύνεται καθώς κρίθηκε πως δεν προσβάλει και δεν προκαλεί.

Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια στους κόλπους της Αστυνομίας για τον αστυνομικό, ο οποίος εν ώρα υπηρεσίας και φορώντας τη στολή του πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο πλευρό δίπλα σε έναν πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι.

«Έχει αφήσει καλή αίσθηση» αναφέρουν συνάδελφοί του, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Οι συνάδελφοί του, μάλιστα, μιλούν για το «ωραίο πρόσωπο της Αστυνομίας».

Ποιος είναι ο αστυνομικός:

Είχε δοκιμάσει την τύχη του σε μουσικό talent show.

Ο 31χρονος αστυνομικός υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και πριν από τρία βράδια βρέθηκε στο Μοναστηράκι όπου συνάντησε τον πλανόδιο μουσικό.

Ο αστυνομικός μπήκε στην Αστυνομία καθώς ήθελε να βοηθάει τους πολίτες και να συλλαμβάνει τους κακοποιούς. Όμως η αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι δεν σταμάτησε να μεγαλώνει.

Ο αστυνομικός είχε δοκιμάσει την τύχη του και τις φωνητικές του ικανότητες και σε τηλεοπτικό talent show όμως εκεί δεν τα πήγε καλά καθώς τον «έκοψαν».

Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο που δεν προσβάλει κανέναν, ίσα ίσα, επικροτείται από το σύνολο της κοινωνίας.

Μια αξιοπρεπέστατη παρουσία, μια καταπληκτική φωνή, μια αυθόρμητη ενέργεια που μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποκομίσει στις μέρες μας που πολλές φόρες έγινε λόγος για υπερβάλλοντα ζήλο από τη μεριά της Αστυνομίας.

Βλέπει το περιστατικό με την ηλικιωμένη με τα τερλίκια και τους ανήλικους στην ταινία Τζόκερ» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code