Εμπρησμός στο Τυπογραφείο που τυπώνεται η εφημερίδα «Κηφισιά» στο Κορωπί!

0
331

Πολλές οι εφημερίδες που βγαίνουν στο Τυπογραφείο που τυπώνεται και η «Κηφισιά», στο Κορωπί, αλλά δεν ήταν κάποιο εμπρηστικό άρθρο αυτό που έβαλε τη φωτιά την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, παρά στουπιά που πετάχτηκαν από ένα κακόβουλο χέρι.

Ξημερώματα της Τετάρτης 29 Ιουλίου προς Πέμπτη 30 Ιουλίου μόλις ολοκληρώθηκε το τύπωμα των φύλλων της Τετάρτης, οι εργαζόμενοι κλείδωσαν, έβαλαν συναγερμό κι έφυγαν.

Λίγα λεπτά μετά, κάποιος σκαρφάλωσε στο φεγγίτη, έσπασε το παράθυρο και πέταξε μέσα αναμμένα στουπιά. Τίποτα πιο εύκολο από το να κάψεις ένα τυπογραφείο, γεμάτο χαρτιά και μελάνια. 

Εργαζόμενοι, ιδιοκτήτες αλλά και πελάτες, παρά τη μεγάλη ζημιά που έγινε δε σκέφτονται τόσο αυτή όσο το αγαπημένο, παιχνιδιάρικο σκυλάκι τους που έτρεχε να προϋπαντήσει τους πελάτες και που ήταν πάντα έτοιμο για παιχνίδια και χάδια ενώ συχνά το βρίσκαμε πάνω στις εφημερίδες σαν να προσπαθούσε να ενημερωθεί κι αυτό για τα νέα του κόσμου.

Για αυτό τον κόσμο που μπορεί να ρίξει ένα αναμμένο στουπί, μέσα σε μια επιχείρηση που ασχολείται με την ενημέρωση και να αφήσει να καεί ένα σκυλί που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν.

Η εφημερίδα «Κηφισιά» θα καθυστερήσει για το λόγο αυτό να βρεθεί κοντά σας. Λογικά τη Δευτέρα μπορείτε να την αναζητήσετε στα περίπτερα και από εκεί θα κάνουμε την καθιερωμένη διακοπή μας του Αυγούστου για να ξαναβρεθούμε κοντά σας προς τα τέλη του Αυγούστου 2015.

Πηγή: Κηφισιά

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here