Η πτώση του ελικοπτέρου των τριών ηρώων οφείλεται σε ηλεκτρομαγνητική ρουκέτα;;

0
190

Είκοσι χρόνια μετά τα Ίμια και την μοιραία νύχτα που στιγμάτισε όλους τους Έλληνες, βιώσαμε μια νέα τραγωδία που ξύπνησε εκείνες τις θλιβερές μνήμες.

Όταν πριν από μερικές μέρες έπεσε «ξαφνικά» το ελικόπτερο ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού και τρείς άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, όλοι οι Έλληνες φοβήθηκαν ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια νέα συμπλοκή με την Τουρκία.

Λίγες ώρες αργότερα όταν ανακοινώθηκε η επίσημη αιτία, παρότι υποστήριζε πως πρόκειται για συντριβή, γεννήθηκαν υποψίες.

Πλέον οι υποψίες αρχίζουν να έχουν «πάτημα», ύστερα από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως και υποστηρίζουν ότι Τούρκοι έριξαν σκόπιμα το ελικόπτερο, αντιθέτως δηλαδή με όσα έχουν ανακοινωθεί από τους φορείς.

Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία του voicenews.gr δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημο φορέα, αλλά αναφέρουν πως η πτώση του ελικοπτέρου οφείλεται σε ηλεκτρομαγνητική ρουκέτα…..

Οι προθέσεις των Τούρκων για το Αιγαίο είναι γνωστές ανά τον κόσμο. Μια τέτοια κίνηση της Άγκυρας δεν θα ήταν απίθανη, δεδομένου της πρόσφατης κατάρριψης και του ρωσικού μαχητικού, που προκάλεσε την οργή της Ρωσίας και του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μάλιστα, Συνταγματάρχης ε.α της Αεροπορίας Στρατού μίλησε σε γνωστή εφημερίδα και αποκάλυψε κρυφές λεπτομέρειες για την κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο.

Πρόκειται για έναν «άγνωστο πόλεμο» που διεξάγεται καθημερινά στα ύδατα της χώρας μας, αλλά κανείς δεν αντιδρά και δεν ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες.

Σας παραθέτουμε την είδηση και αναμένουμε……..

Υ.Γ. Πάνος Καμμένος: Όποιος απειλήσει πολεμικά την πατρίδα μου, θα έχει άμεση πολεμική απάντηση.

Υ.Γ.1 Πτώση Ελικοπτέρου: Τα 20 σημεία που πρέπει να διερευνηθούν.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here