Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!

0
478

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ από την Κίνα. Διαβάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Μας το έστειλαν στο Facebook.

<<Γεια σας, είμαι η Laila Ahmadi  από την Κίνα, φοιτήτρια στη Σχολή Ιατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Zanjiang. 

Ο ιός Crown ή το COVD-19 θα φτάσει σε οποιαδήποτε χώρα αργά ή γρήγορα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλές χώρες δεν διαθέτουν εξελιγμένα διαγνωστικά κιτ ή εξοπλισμό. 

Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν περισσότερη φυσική βιταμίνη C* για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. 

Επί του παρόντος δεν υπάρχει εμβόλιο ή ειδική θεραπεία για τον ιό. Δυστυχώς, λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης που το έκανε πολύ επικίνδυνο, η ασθένεια φαίνεται να προκαλεί το γονίδιο να συγχωνεύεται μεταξύ φιδιού και νυχτερίδας και έχει αποκτήσει την ικανότητα να μολύνει θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε καλύτερα την ασθένεια: ο καθηγητής Chen Horin, Διευθύνων Σύμβουλος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου του Πεκίνου, δήλωσε: «Το ψιλοκομμένο λεμόνι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό μπορεί να σώσει τη ζωή σας».

Το καυτό λεμόνι μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα! Κόβουμε το λεμόνι σε τρία κομμάτια και το βάζουμε σε ένα ποτήρι, στη συνέχεια ρίχνουμε ζεστό νερό και το μετατρέπουμε σε (αλκαλικό νερό), το πίνουμε καθημερινά, σίγουρα θα ωφελήσει όλους.  Η θεραπεία με αυτό το εκχύλισμα καταστρέφει μόνο κακοήθη κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. 

Δεύτερον, το καρβοξυλικό οξύ στο χυμό λεμονιού μπορεί να ρυθμίσει την υψηλή αρτηριακή πίεση, να προστατεύσει τις στενές αρτηρίες, να ρυθμίσει την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσει την πήξη του αίματος.

Αφού διαβάσετε το μήνυμα, μεταφέρετε το στο πρόσωπο που αγαπάτε και φροντίστε για την προσωπική σας υγεία. 

Συμβουλή: Ο καθηγητής Chen Horin σημειώνει ότι όποιος λαμβάνει αυτό το μήνυμα είναι τουλάχιστον εγγυημένο  για να σώσει τη ζωή κάποιου. Έχω κάνει τη δουλειά μου και ελπίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε να την αναπτύξω.>>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here