Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ επιτίθεται στον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού: «Επικίνδυνος και ανεπαρκής ο Αποστολόπουλος»!

0
459

Tο τελευταίο διάστημα εγείρονται σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με την επάρκεια του δημάρχου Αποστολόπουλου να ασκήσει τα καθήκοντα του στο τιμόνι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού!

Τα ερωτήματα αυτά αν δεν λάβουν άμεσες και ξεκάθαρες απαντήσεις εκ μέρους του κ. Αποστολόπουλου που να αποσείουν τις σοβαρές κατηγορίες εις βάρος του, σημαίνει ότι ο δήμος έχει – ατυχώς – βρεθεί στα χέρια ενός ανθρώπου που οι επιλογές του μπορεί να αποβούν μοιραίες και επικίνδυνες για το συμφέρον της πόλης και εν τέλει των δημοτών.

Τα γεγονότα που μας ωθούν στην διατύπωση αυτού του λυπηρού ερωτήματος περί ανεπάρκειας και επικινδυνότητας του δημάρχου έχουν ως εξής:

1. Ενώ ο Δήμαρχος εξαγγέλλει διαγωνισμό για ανάθεση μελέτης προϋπολογισμού άνω των 300.000 ευρώ, για τα πολύ-ιατρεία-ΚΑΠΗ Παπάγου, εμφανίστηκε ο αρχιτέκτονας κ. Μπάμπης Στάικος αποκαλύπτοντας ότι για το εν λόγω έργο έχει υπερψηφιστεί από το 2009 αντίστοιχη μελέτη από το Δημοτικό Συμβούλιο (αρ. αποφ. 152/2009) εντελώς δωρεάν.

Τα στοιχεία και τα έγγραφα της εγκεκριμένης μελέτης δημοσιεύτηκαν καθολοκληρίαν στην εφημερίδα «Αντί¬λογος».

Επισημαίνουμε επίσης ότι ο κ. Στάικος κατέθεσε εγγράφως μέσω πρωτοκόλλου και επισκέφθηκε προσωπικά τον δήμαρχο προκειμένου να τον ενημερώσει.

Σε συνέντευξη τύπου στις 31 Δεκεμβρίου 2015 (καλά το είδατε, παραμονή πρωτοχρονιάς) ο δήμαρχος ανταπάντησε ότι ο κ. Στάικος είναι αναξιόπιστος, για να ανταπαντήσει ο κ. Στάικος, ότι είναι αδύνατον να τον κρίνει ένας απόφοιτος Λυκείου.

Το γεγονός αυτό της ανάθεσης μελέτης 360.000 ευρώ για μελέτη ήδη εγκεκριμένη από το δημοτικό συμβούλιο έχει επισημανθεί και από την αντιπολίτευση, δια του κ. Τίγκα και άλλων.

Επειδή δεν παίζουμε τις κουμπάρες να ξεκαθαριστεί άμεσα και με απόλυτη καθαρότητα τι ακριβώς συμβαίνει. ΤΩΡΑ ή μάλλον ΧΘΕΣ.

2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ; Δίνοντας συνέχεια στο θέμα των αναθέσεων, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τίγκας αφήνει αιχμηρότατους υπαινιγμούς ότι υποβολέας του Δημάρχου είναι η «Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος επί των Τεχνικών Έργων» και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων» κ. Αρβανίτη Φραγκή, αρχιτέκτων το επάγγελμα.

Αμέσως Δήμαρχε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. ΑΜΕΣΩΣ… Άκουσες; Δώσε πραγματικό νόημα στο προεκλογικό σου κεντρικό σύνθημα «Νέες Ιδέες στη Νέα Εποχή».

Εκτός αν οι νέες ιδέες είναι πολύ παλιές και τραγικά γνωστές. Παίξε με τα κουβαδάκια σου στο σπίτι σου, ή παίξε κάτι άλλο…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here