Η «χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης»….επιχείρησε να ληστέψει 20 δις από τον ελληνικό λαό.

0
230

Με δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας που υπερβαίνουν το 5,9% στο δυσμενές σενάριο πέρασαν το τεστ αντοχής οι τέσσερεις ελληνικές τράπεζες. Άρα η συμμορία του Μητσοτάκη επιχείρησε να ληστέψει 20 δις από τον ελληνικό λαό. 

Θυμάστε τα ουρλιαχτά και τις κραυγές ότι οι τράπεζες θα χρειάζονταν 25 δις αλλιώς θα κατέρρεαν;

Τους εκβιασμούς στην κυβέρνηση με συνέργεια φυσικά του ΔΝΤ;

Η κυβέρνηση λοιπόν αποφάσισε να δώσει μόλις 5 δις μετά την μελέτη του οικονομικού επιτελείου. Διότι κατάλαβαν ότι τα υπόλοιπα 20 δις τα ήθελαν για να ανά-κεφαλαιοποιήσουν τους απατεώνες νταβατζήδες με τα θαλασσοδάνεια. 

Δηλαδή ο Μητσοτάκης και η παρέα του, ήθελε να κλέψει 20 δις από τον ελληνικό λαό για να τα δώσεις στους Ψυχάρηδες και τους Μπόμπολες.

Τώρα όμως που οι τράπεζες πέρασαν πανηγυρικά τα stress test με τα πέντε δις που αποφάσισε να δώσει κυβέρνηση και όχι τα 25, αποδεικνύεται περίτρανα ότι «έχουμε να κάνουμε με την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης για τους απατεώνες και καταχραστές του Δημοσίου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ελεγκτικός βραχίονας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (EKT) o SSM, ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκεια:

*της Πειραιώς διαμορφώνεται στο 5,9%,

*της Εθνικής στο 6,92%,

*της Εurobank στο 6,75%

*της Αlpha Bank στο 9,69%.

Σύμφωνα με τον SSM η συνολική απομείωση (ζημιά) που προκύπτει στα κεφάλαια των τεσσάρων τραπεζών στο δυσμενές σενάριο ανέρχεται σε 15,5 δισ. ευρώ.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here