Θεοδωράκη για πες μας ποιος έκανε «προπαγάνδα» υπέρ των Σκοπιανών ναζί του VMRO;

0
163

Εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο MEGA: Συνέντευξη με τον Βοσκόπουλο στα γραφεία του «Ουράνιου τόξου» στις 02/03/2008.

Τα βίντεο που εξαφάνισε ο Θεοδωράκης και το MEGA! Τα έχουν κάνει σημαία οι Σκοπιανοί ναζί του VMRO…..Ο Σταύρος Θεοδωράκης δείχνει τη σημαία του Ουράνιου τόξου!

Έτος 2008. Ήταν η χρονιά του μεγάλου «ΟΧΙ» με το βέτο του Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων. Την ίδια στιγμή όμως, οι νταβατζήδες και οι αχυράνθρωποι δημοσιογράφοι έδιναν τα ρέστα τους για να «ευαισθητοποιήσουν» την κοινή γνώμη, ώστε να δεχθεί πιο απαλά την ένταξη των Σκοπίων.

Θεωρούσαν βέβαιο πως ο Παπανδρέου και η συμμορία του, καθώς και οι αχυράνθρωποι στην κυβέρνηση θα άνοιγαν την κερκόπορτα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ βέβαια το MEGA και ο αχυράνθρωπος του…..ο Σταύρος Θεοδωράκης! Ο μοναδικός άνθρωπος που έδωσε βήμα σε φασίστες και πράκτορες ώστε να ξεράσουν την προπαγάνδα μίσους….ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση να ενδώσει!!

Μέρος 1ον

{videobox}ur6UNPl2jq4{/videobox}

Προσέξτε το «χαλαρό στυλάκι» που πάει στα καφενεία στην Φλώρινα, όπου δήθεν είναι όλοι σλαβόφωνοι……Και δείτε επίσης, πόσο άνετα αναφέρεται στο αν είναι κακό να αποκαλούμε τους σλαβόφωνους «Μακεδόνες».

Μέρος 2ον 

{videobox}J7KXFfLYmmQ{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here