Καταγγελία Εποικισμού των Κατεχόμενων εδαφών μας από Γερμανούς που αγοράζουν εκεί, παράνομα, περιουσίες μας!…του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια.

0
212

Καταγγέλλουμε ότι από πληροφορίες στα Τουρκοκυπριακά Μέσα Ενημέρωσης, Γερμανοί αγοράζουν μεγάλες εκτάσεις της κατεχόμενης γης μας, γενόμενοι και αυτοί κλεπταποδόχοι και σφετεριστές κατεχομένων περιουσιών μας.

Συμβάλλουν με αυτόν τον τρόπο και αυτοί, στη διεύρυνση του Τουρκικού Eποικισμού των κατεχομένων εδαφών μας.

Ως εκ τούτου τόσο η  Γερμανία όπως και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες των οποίων επίσης, οι πολίτες έγιναν παράνομα κάτοχοι κατεχομένων περιουσιών μας, καθίστανται συνένοχες στο Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας όπως ορίζεται στο Καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, που αφορά τον εποικισμό κατεχομένων εδαφών από ξένη χώρα.

Αυτή η σοβαρή παρανομία συμβαίνει εδώ και κάποια χρόνια, με τη σιωπηρή συγκατάθεση Κυπριακών Κυβερνήσεων, κάτι το οποίο υπαγορεύεται από την αυθαίρετη και παράνομη απόφαση τους να παραδώσουν  τα κατεχόμενα εδάφη στην Τουρκία,  με τη διχοτομική λύση ΔΔΟ, την οποία θεωρούν και τετελεσμένο γεγονός.

Καταγγελία από Αδούλωτη Κερύνεια: Γερμανοί αγοράζουν παράνομα τις περιουσίες μας στα Κατεχόμενα!

Αποτελεί και αυτή η πράξη μέρος της Εθνικής Προδοσίας που εξελίσσεται σε σχέση με  τη διαχείριση που γίνεται στο Κυπριακό.

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια  με επιστολή του στον Υπουργό Εξωτερικών ο οποίος τυγχάνει να ευρίσκεται στη Γερμανία τώρα που γίνεται η αποκάλυψη των εγκληματικών  ενεργειών από Γερμανούς, καθώς και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους Αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, ζητά εξηγήσεις και ενημέρωση για τις ενέργειες τους να ακυρωθούν όλες οι αγορές που έγιναν μέχρι τώρα.

Επιστολές διαμαρτυρίας θα σταλούν άμεσα και στη Γερμανία, και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καλούμε τον Κυπριακό Λαό να σημειώσει ότι αυτό τα Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας  με τη συνένοχη εμπλοκή και των Ευρωπαϊκών χωρών, θα συνεχίσει να διαπράττεται εφόσον στις επόμενες Προεδρικές εκλογές  το Φεβρουάριο εκλεγεί και πάλι Διζωνικός Υποψήφιος, ο οποίος θα έχει ως αποστολή του  τη νομιμοποίηση όλων αυτών των παράνομων και εγκληματικών πράξεων που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας, εδώ και 48 χρόνια.

Οι «εκλέξιμοι» τάχατες  υποψήφιοι, οι οποίοι καταθέτουν  πρόγραμμα συνέχισης των Δικοινοτικών συνομιλιών για λύση ΔΔΟ, θα έχουν αποστολή τους  την ολοκλήρωση της προδοσίας που εξυφαίνεται μέσα από τη ξενόφερτη διαδικασία των Δικοινοτικών Συνομιλιών για λύση ΔΔΟ.

Αδούλωτη Κερύνεια: Κούφια τα λόγια του Αναστασιάδη | News

Η πορεία αυτή μπορεί να  ανακοπεί μόνο, με την εκλογή στην Προεδρία της Δημοκρατίας, Υποψηφίου του οποίου το πρόγραμμα θα υιοθετεί:

  1. Επανατοποθέτηση του Κυπριακού με τερματισμό της διαδικασίας Δικοινοτικών Συνομιλιών για λύση ΔΔΟ,
  2. Ανάληψη Αντί-κατοχικού Αγώνα για αποκατάσταση της έννομης τάξης, όπως αυτή καθορίζεται στον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ και άλλες Διεθνείς Συμβάσεις για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και η οποία παραβιάζεται από το 1974. Ο Καταστατικός Χάρτης καθορίζει και τη διαδικασία διεξαγωγής του αντί-κατοχικού αγώνα.

Οι 100 που υποστηρίζουν Γιώργο Κολοκασίδη | NOMISMA

Τέτοιος υποψήφιος, πραγματικά ανεξάρτητος και απαλλαγμένος από Κομματικά αμαρτωλά δεκανίκια, καθαρός από τους λεκέδες της διαφθοράς και των σκανδάλων,  υπάρχει και ακούει στο όνομα…ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here