Καυγάς Άδωνη Γεωργιάδη με Ράνια Τζίμα: Κατηγόρησε το Mega για λάσπη!

0
77

Έγινε και αυτό από τον πανικόβλητο Yπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος αυτή τη φορά τα έβαλε με το Mega!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν διανύει τις καλύτερες πολιτικά μέρες του και αυτό φάνηκε από την εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ο Yπουργός Ανάπτυξης σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά τη χθεσινή του ομολογία ότι το άνοιγμα του τουρισμού εκτόξευσε τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, επιτέθηκε στο Mega και τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα.

«Υπάρχουν ευθύνες δημοσιογράφων του δελτίου σας αλλά και ευθύνες δικές σας. Ήταν θλιβερή η αντιμετώπιση του περιστατικού. Ο κάθε δημοσιογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του γνωρίζει ότι εγώ ποτέ δεν είπα τίποτα για τον τουρισμό»…ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Με προσβάλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου. Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο, να δούμε τι είπατε»…απάντησε η Ράνια Τζίμα και αμέσως μετά προβλήθηκε το απόσπασμα με την επίμαχη ομολογία του υπουργού.

Απτόητος ο Ά. Γεωργιάδης επέμεινε και σημείωσε: «Δέχτηκα επίθεση από εσάς κατά έναν απαράδεκτο τρόπο. Όχι άλλο λάσπη,. Δεν την δέχομαι»ανέφερε, με τη δημοσιογράφο να απαντά ότι οι τηλεθεατές έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here