ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Μαρλαίν Αγγελίδου: Η διάλυση των Hi-5, το reunion και η ζωή της στην Αμερική.

0
764

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με τις Hi-5, η Μαρλαίν Αγγελίδου, η οποία ξεχώρισε για τις φωνητικές της ικανότητες, πλέον ζει και εργάζεται στην Αμερική τα τελευταία χρόνια.

Η Μαρλαίν μιλώντας για την εποχή των Hi-5 στην εκπομπή του OPEN TV «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #not», αποκάλυψε πως υπάρχουν σκέψεις για ένα ενδεχόμενο reunion με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, Ειρήνη Ψυχράμη, Shaya, Νάνσυ Στεργιοπούλου και Φρόσω Παπαχαραλάμπους.

«Τα τελευταία εφτά χρόνια ζω στην Αμερική. Δεν έχει αλλάξει κάτι, ακόμα με τη μουσική ασχολούμαι και είμαι σε ένα γυναικείο συγκρότημα», δήλωσε αρχικά η Μαρλαίν και ανέφερε σχετικά με τις Hi-5:

«Είναι στη σκέψη μας να κάνουμε ένα reunion, αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει. Εγώ θέλω πολύ να το κάνουμε, το έχω πει και στη Shaya και στη Νάνσυ, το ξέρουν όλα τα κορίτσια».

Όσο για την σύντομη, αλλά επιτυχημένη πορεία που σημείωσε το συγκρότημα, μετά το reality Pop Stars, το οποίο τις ανέδειξε, η Μαρλαίν δήλωσε:

«Μετάνιωσα που εκείνη την περίοδο δεν το διασκέδασα παραπάνω. Ήθελα απλά να είναι όλα τέλεια, πάντα σκεφτόμουν αυτό και δεν μπορούσα να αφεθώ και να το απολαύσω».

Ακόμη εξήγησε τον λόγο που οδήγησε τα κορίτσια στη διάλυση:

«Οι Hi-5 διαλύθηκαν γιατί ξαφνικά η Εταιρεία Warner λίγο μας άφησε, μείναμε μόνες μας, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δυστυχώς αφήσαμε και τον κόσμο έτσι. Και αυτό το μετανιώνω λίγο, θα ήθελα να έχουμε τελειώσει πιο…Γκράντε, να είχαμε αποχαιρετήσει τον κόσμο σωστά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here