ΝEO Υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο της Euromedica στην Κηφισιά.

0
336

Ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο άνοιξε η Euromedicα στην Κηφισιά, σε εφαρμογή του επενδυτικού σχεδίου που υλοποιεί για την πλήρη αναβάθμιση, τεχνολογική και κτιριακή, όλων των μονάδων της.

Πρόκειται για μία μονάδα με ιατρό-τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με επώνυμα απεικονιστικά μηχανήματα  από τις κορυφαίες  διεθνείς εταιρίες του κλάδου,  εγκατεστημένο  σε ένα ειδικά σχεδιασμένο  χώρο, ο οποίος ανακαινίστηκε πλήρως, ενσωματώνοντας τις σύγχρονες τάσεις,  τόσο για τη λειτουργικότητα του κέντρου όσο και για την άνετη και φιλόξενη παραμονή εξεταζόμενων και εργαζόμενων.

Η Euromedica Κηφισιάς διαθέτει το μοναδικό στην περιοχή Ανοιχτό Μαγνητικό Τομογράφο Philips  Panorama, ο οποίος είναι ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία, καθώς εξ αιτίας της ανοικτής σχεδίασης του, ο εξεταζόμενος ενδέχεται να αποφύγει την αναισθησία, που σε κλειστού τύπου μαγνήτες θα ήταν υποχρεωτική.

Ο ανοικτός μαγνητικός τομογράφος  είναι κατάλληλος για παιδιά, όχι μόνον λόγω της μεγαλύτερης άνεσης αλλά  και επειδή έχει μοναδική γωνία θέασης 360 μοιρών, που εξασφαλίζει την οπτική επαφή με τον γονέα.

Η ισχύς του μαγνητικού πεδίου καθιστά το μηχάνημα κατάλληλο για εξετάσεις βασικών ζωτικών οργάνων όπως ο εγκέφαλος και η  άνω και κάτω κοιλία, δίνοντας υψηλή ποιότητα εικόνας, σε σχέση με τα περισσότερα συστήματα μαγνητικής τομογραφίας ανοικτού τύπου.

Το διαγνωστικό κέντρο διαθέτει πλήρες απεικονιστικό τμήμα, καθώς  εκτός από τον Μαγνητικό Τομογράφο διαθέτει Αξονικό Τομογράφο, Υπέρηχο-τομογράφους, Ψηφιακό Μαστό-γράφο, Ψηφιακό Ακτινολογικό και DEΧA για την Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας.

Στη Euromedica Κηφισιάς λειτουργεί επίσης πλήρες καρδιολογικό τμήμα με δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, δοκιμασίας κόπωσης, triplex καρδιάς, καθώς και τοποθέτησης holter ρυθμού και πίεσης.

Στη μονάδα, η οποία είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΠΥ και τα υπόλοιπα δημόσια ταμεία, διενεργούνται όλες οι εξετάσεις βίο-παθολογίας, check up, καθώς και εξετάσεις μοριακής βιολογίας, συμπεριλαμβανομένων των τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Για πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο 210 6127644.

Το Διαγνωστικό κέντρο στην Κηφισιά αντανακλά τη νέα εταιρική ταυτότητα της Euromedica, η οποία αποτυπώνεται σε όλο το δίκτυο των πλήρως ανακαινισμένων κτιριακά και ιατρό-τεχνολογικά διαγνωστικών κέντρων του ομίλου, καθώς και στην αναβάθμιση των κλινικών του.

Euromedica Κηφισιάς
Λ. Κηφισίας  243, 14561
Τηλ. 210 6127644
E-mail: info.kifisia@euromedica.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here