Οι ιδιοκτήτες του «La Scala» διαμηνύουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Σμπώκο!

0
703

Απόγνωση έχει πιάσει τους ενοικιαστές του ακινήτου της αδερφής του Γιάννη Σμπώκου και ιδιοκτήτες εστιατορίου που στεγάζεται εκεί μετά από τις δύο βομβιστικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στο κατάστημα.

Μην ξέροντας πως να προστατευθούν από το ενδεχόμενο μίας νέας επίθεσης έγραψαν μηνύματα προς τους βομβιστές έξω από το εστιατόριο ενημερώνοντας τους πως δεν έχουν καμία σχέση με τον πρώην γενικό γραμματέα εξοπλισμών επί υπουργίας Άκη Τσοχατσόπουλου. 

«Χτυπάτε λάθος στόχο. Ουδεμία σχέση έχουμε με τον Γ. Σμπώκο. Ενημερωθείτε σωστά και αλλάξτε το στόχο σας. Οι ένοικοι του κτιρίου και οι γείτονες δεν φταινε για τις αμαρτίες άλλων. Έλεος».

Υπενθυμίζεται πως στις 16/07/2014 άγνωστοι τίναξαν στον αέρα για δεύτερη φορά το εστιατόριο «La Scala» στη Νέα Ερυθραία. Το κτίριο που ανήκει στην αδελφή του Γιάννη Σμπώκου σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες. Το κτίριο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κύπρου στη Νέα Ερυθραία.

Από την έκρηξη, η οποία ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα στα βόρεια προάστια, προκλήθηκαν πάλι σοβαρές ζημιές στο εστιατόριο, και σε τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα απ’ έξω, ενώ έσπασαν τζάμια σε κοντινά κτίρια, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Όλα έγιναν λίγη ώρα πριν τις 4 τα ξημερώματα μια μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν δύο άτομα που φορούσαν κράνη, σταμάτησαν έξω από το κατάστημα.

Εκεί βρισκόταν δύο άνδρες ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι οι οποίοι είχαν αναλάβει τη φύλαξη του κτιρίου. Οι άγνωστοι τους πλησίασαν και τους κάλεσαν να φύγουν αμέσως από το σημείο. Αμέσως μετά πέταξαν ένα μασούρι δυναμίτιδας στην είσοδο του εστιατορίου και εξαφανίστηκαν.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here