Ο «ακομμάτιστος» κ. Χιωτάκης ζητά και 4η θητεία!!

0
266

Μας θεωρεί χαχόλους ή πιστεύει ότι έχουμε «κοντή» μνήμη;;

«Είμαστε μακριά από κόμματα και μνημόνια. Πιστεύουμε στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον υπηρετούμε χωρίς χρωματικά επιχρίσματα και χωρίς κομματικά χρίσματα».

Ποίος μπορεί να τα λεει αυτά; Ο εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά, ο νυν Δήμαρχος Κηφισιάς – Εκάλης – Ερυθραίας Νίκος Χιωτάκης!!

Θυμίζουμε απλά:

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς παρέθεσε δείπνο στην ταβέρνα «Τηλέμαχος» στην Κηφισιά σε 18 δημάρχους και πρώην δημάρχους της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το www.aftodioikisi.gr , παρόντες ήταν οι δήμαρχοι Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου, Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης, Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος, Δάφνης-Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Ηρακλείου, Βασίλης Βαλασόπουλος, Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, Παπάγου-Χολαργού, Βασίλης Ξύδης Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, Φιλοθέης-Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας, Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης, Ωρωπίων, Γιάννης Οικονομάκος, και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλιούπολης, Γιάννης Αναγνώστου, Μοσχάτου-Τάυρου, Βασίλης Σπανάκης, και Χολαργού-Παπάγου, Δημήτρης Νικολάου.

Στις 14 Ιανουαρίου 2014 το http://dexiextrem.blogspot.gr γράφει ότι για τους υποψηφίους που συζητούνται από τη Νέα Δημοκρατία για την περιφέρεια Αττικής «αυτό που μένει να αποφασιστεί, είναι αν θα επιλεγεί τελικά «βαρύ» πολιτικό όνομα ή από το χώρο της αυτοδιοίκησης. 

Πάντως στις μετρήσεις της Συγγρού, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Μάκης Βορίδης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αν αποφασιστεί αυτοδιοικητική λύση τότε παίζουν τρία ονόματα, όπως του Δήμαρχου Κηφισιάς και κουμπάρου του Αντώνη Σαμαρά, Νίκου Χιωτάκη.

Στις 23 Νοεμβρίου του 2013 το parapolitika.gr σημείωνε: «Αναστάτωση στη Συγγρού από δικαστική εξέλιξη, η οποία αφορά αυτοδιοικητικό άρχοντα ο οποίος είναι «προεδρικός» φίλος.

Με 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε «γαλάζιος» Δήμαρχος για παραβάσεις κατά την διάρκεια της θητείας του σε μεγάλο Δήμο του Λεκανοπεδίου!

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 21/11/2013 ο Δήμαρχος κ. Χιωτάκης καταδικάστηκε από το ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 100.200,00 ευρώ για το «μπάζωμα» της αναδασωτέας έκτασης στην οδό Θανοπούλου στο πρώην Κτήμα Ηλιόπουλου, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς του Δασαρχείου Πεντέλης.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει προβληματισμό στη Συγγρού, καθώς ο γαλάζιος Δήμαρχος είναι στενός πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο και βοήθησε σημαντικά κατά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Έλεος κ. Χιωτάκη!

Στην χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας» μέχρι και ο Χιωτάκης μπορεί να δηλώνει ότι «η πόλη δεν χρειάζεται ούτε κληρονόμους ονομάτων, ούτε μεταφορείς της κομματικής πελατείας»!!

Στην χώρα «των κολλητών, των ρουσφετιών, των φίλων και των κουμπάρων», ο κ. Χιωτάκης δηλώνει ότι «οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν την παράταξη εκείνη που μπορεί να σεβαστεί τη διαφορετικότητα των απόψεων, που ξεπερνά τα στενά κομματικά πλαίσια»…

Στον Δήμο Κηφισίας που ο κ. Χιωτάκης εφάρμοσε με πιστότητα και χωρίς διαφωνίες το καταστροφικό για την τοπική αυτοδιοίκηση Καλλικρατικό μοντέλο, ο κ. Χιωτάκης δηλώνει ότι «είμαστε μακριά από κόμματα και μνημόνια».

Έλεος κ. Χιωτάκη, υποτιμάτε και τη νοημοσύνη και τη μνήμη μας!!

Τρεις θητείες είναι αρκετές!!

Ας δεχτούμε όμως ότι ο κ.Χιωτάκης είναι η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό σημαίνει ότι υποχρεωτικά είναι κακός Δήμαρχος; Όχι. Μακριά από εμάς κάθε έννοια ισοπέδωσης και λαϊκισμού.

Τότε όμως ο κ. Χιωτάκης θα πρέπει να απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα:

-Το δημοτικό έργο που σε 3 θητείες δεν κατάφερε να υλοποιήσει, γιατί θα το κάνει στην 4η θητεία του;
-Ένας καταδικασμένος από τη δικαιοσύνη Δήμαρχος είναι αυτός που χρειαζόμαστε στην Κηφισιά;
-Ποίο έργο; Δείξτε το μας γιατί δεν το βλέπουμε.
-Ποίο δίκτυο κοινωνικής προστασίας και ανακούφισης των συμπολιτών μας έφτιαξε ο Δήμαρχος;
-Που είναι οι υπηρεσίες που θα στηρίζουν τις εργαζόμενες οικογένειες της πόλης μας, τους ανέργους, τα χαμηλά εισοδήματα, τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, αυτούς που μας μεγάλωσαν και τους οφείλουμε την ίδια μας τη ζωή;
-Που είναι τα έργα που θα έπρεπε να αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών και να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα της πόλης;
-Γιατί η εικόνα με τα κλειστά ή τα άδεια από πελάτες καταστήματα δεν αφορά τις πολιτικές που στηρίζει χωρίς αστερίσκους ή υποσημειώσεις ο κ. Χιωτάκης και η παράταξη του;

Στην χώρα μας είναι σαφές ότι πρέπει να σαρωθούν όλοι αυτοί που στον ένα ή τον άλλο βαθμό μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση.

Οι «κουμπάροι», οι κολλητοί, τα «κομματόσκυλα» πρέπει να δώσουν το τιμόνι στους ανθρώπους που μπορούν να οδηγήσουν την χώρα (και ειδικά τους Δήμους) στο αύριο….

Τρεις θητείες είναι ήδη πολλές. Ας δοκιμαστούν και άλλοι, νέοι συμπολίτες μας χωρίς τις εξαρτήσεις του σήμερα…

Στο κάτω-κάτω ο κ. Χιωτάκης θα μπορούσε να δοκιμάσει την τύχη του και μέσα από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία…….

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here