Ο Απόλυτος εκβιασμός!

0
165

Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος προσερχόμενος την Πέμπτη 25/06/2015 στη Βουλή, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφου, σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης στις Βρυξέλλες, μίλησε για «τον απόλυτο εκβιασμό».

«Αυτή τη στιγμή κανένας δεν μπορεί να αποτυπώσει συγκεκριμένη άποψη διότι δεν υπάρχει άποψη από τους δανειστές. Κάθε ώρα που περνάει έχουν ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, μια διαφορετική πρόταση, ένα διαφορετικό περιεχόμενο.

Ας συμφωνήσουν μεταξύ τους τι ακριβώς ζητάνε, διότι η ελληνική κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί και έχει πει ακριβώς μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και ίσως παραπάνω, πολλά πράγματα. Επομένως, πρέπει οι δανειστές να μας πουν τι ακριβώς θέλουν για να το ξέρουμε όλοι.

Εδώ μιλάμε για ένα απόλυτο εκβιασμό. Έναν εκβιασμό σε βάρος της Δημοκρατίας, σε βάρος του ελληνικού λαού και σε βάρος της ίδιας της Ευρώπης και των λαών της Ευρώπης.

Επομένως, σήμερα δεν βγαίνουν μόνο συμπεράσματα τεχνοκρατικά και οικονομικοί δείκτες, είναι οι μέρες που βγάζουν κυρίως μεγάλα και σοβαρά πολιτικά συμπεράσματα για τους ιθύνοντες και τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει προσέλθει από την πρώτη στιγμή εδώ και μήνες, με προτάσεις οι οποίες πολλές φορές δεν γίνονται δεκτές ή αλλάζουν κάθε φορά από την πλευρά των δανειστών οι απαιτήσεις .

Αυτό το παιχνίδι το εκβιαστικό έχει γίνει συνείδηση σε όλους μας, το γνωρίζουμε, είναι μια τεχνική διαπραγμάτευσης αποικιοκρατών και καλό είναι μέσα από αυτή τη διαπραγμάτευση να βγούμε υπερήφανοι και όρθιος λαός».

Υ.Γ.1. Αποκάλυψη-σοκ του Ιταλού πρωθυπουργού Ρέντσι: Δεχόμαστε πιέσεις να αποκλείσουμε την Ελλάδα από την Ευρωζώνη!

Υ.Γ.2. Νίκος Χατζηνικολάου: Ξεκάθαρο πλέον το ποια συμφέροντα υπηρετεί η Τρόικα!

{videobox}MifDWUAE0Wc{/videobox}

Υ.Γ.3. Το tweet του Τσίπρα που ξεσκεπάζει το Μαύρο Μέτωπο!

Υ.Γ.4. Δήλωση-βόμβα του Τσίπρα σε συνεργάτες του πριν φύγει για Βρυξέλλες!

Υ.Γ.5. Ο Αλέξης, εξακολουθεί να έχει το καρπούζι και το μαχαίρι…...

Υ.Γ.6. Ο απώτερος σκοπός της 5ης ΦΑΛΑΓΓΑΣ στις Βρυξέλλες!

Υ.Γ.7. Δείτε ολόκληρη η κατάπτυστη αντιπρόταση των Θεσμών πατώντας ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here