Ο νομικός εγκέφαλος και η «τρικυμία εν κρανίω» της κυβέρνησης.

0
122

Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να μπορούσαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Γεραπετρίτη ως καθηγητή και όχι ως υπουργό, για το απίστευτο χάλι που είδαμε στην Βουλή με τα πρώτα δύο νομοθετήματα-εκτρώματα της κυβέρνησης.

Φυσικά για το τερατούργημα που αφορά την κυρία Βασιλική Θάνου, ο κύριος Γεραπετρίτης ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση!

Οφείλει όμως να μας πει ποια η γνώμη του για τον διορισμό του νέου επικεφαλής της ΕΥΠ, αλλά και πως νιώθει που η κυβέρνηση μόλις την δεύτερη μέρα με τις κωμικές τροπολογίες που κατέθεσε, κατάφερε να διαλύσει τη Βουλή και να κάνει την αντιπολίτευση να αποχωρήσει.

Διότι επιτέλους ο κύριος καθηγητής, αλλά και κάθε κύριος καθηγητής που αναλαμβάνει κυβερνητική θέση, θα πρέπει να απαιτεί να λειτουργεί ως αρωγός για την δικαιότερη και ορθότερη διακυβέρνηση. και όχι να μετατρέπεται σε φερετζές τερατουργημάτων.

Διότι από νομικός εγκέφαλος της κυβέρνησης, κινδυνεύει να μετατραπεί σε ανεγκέφαλος εκτελεστής ανομημάτων.

Πηγή: olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here