Πρώην βουλευτής της ΝΔ καταγγέλλει τον διευθυντή του γραφείου του Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή για «ρουσφέτια»!

0
421

«Η σημερινή Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη απέχει παρασάγγας από τη λογική του ιδρυτή της, αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή»

Πολιτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή κ. Μιχάλη Μπεκίρη, με αφορμή την τοποθέτηση συγγενικών του προσώπων σε δημόσιους οργανισμούς, καταγγέλλει στο περιοδικό «Πατρινόραμα» ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Αθανάσιος Νταβλούρος.

Όπως τονίζει, μάλιστα, πρόκειται για ένα σκάνδαλο που «αγγίζει» και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ο Διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή κ. Μιχάλης Μπεκίρης.

Ο κ. Μιχάλης Μπεκίρης, όπως αναφέρει ο κ. Νταβλούρος:

«Δεν είναι εκλεγμένος, αλλά στενά συνδεδεμένος με τον πρόεδρο της Ν.Δ., ο οποίος του ανέθεσε καθήκοντα διευθυντή στο πολιτικό του γραφείο, μια ιδιαίτερη νευραλγική θέση, από την οποία πολλά θα έπρεπε να προσδοκούν προς όφελός τους οι Αχαιοί.

Δεν ξέρω αν μέχρι σήμερα ο συμπολίτης μας κ. Μπεκίρης κέρδισε, ως εκ της θέσεώς του, κάτι θετικό για την Αχαΐα ή όχι, και δεν μπορώ να φανταστώ ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η τακτοποίηση συγγενικών του, όπως σχολιάζεται, προσώπων σε δημόσιους οργανισμούς».

Αυτό, επισημαίνει ο πρώην βουλευτής:

«Είναι, χωρίς αμφιβολία, μια σκανδαλώδης πρακτική, που δίκαια προκαλεί οργή και αγανάκτηση στους ανώνυμους αγωνιστές της παράταξης, που βλέπουν τα δικά τους παιδιά με σωρεία προσόντων να παραμένουν στα αζήτητα ή να αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό, και κάποιοι άλλοι από την πίσω πόρτα να εξασφαλίζουν πολλαπλή απασχόληση».

Ο πολιτευτής της Ν.Δ., που απώλεσε τον βουλευτικό θώκο για λίγες εκατοντάδες ψήφους στις τελευταίες Εθνικές εκλογές, κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο που ανέλαβαν να εκτελέσουν συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία «συνεργάστηκαν μεθοδικά με κομματικούς παράγοντες της Αχαΐας και τους μέντορες αυτών στην οδό Πειραιώς».

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της κυβερνώσας παράταξης «απασφαλίζει», αναφερόμενος για πρώτη φορά δημόσια στο πολιτικό παρασκήνιο που – σύμφωνα με τον ίδιο – τον άφησε εκτός Κοινοβουλίου στις περσινές εθνικές εκλογές και στα πρόσωπα του πολιτικού του γραφείου που, όπως ισχυρίζεται, έπαιξαν ύπουλο ρόλο στη μη εκλογή του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, αναφερόμενος σε στενούς του συνεργάτες, τους ονομάζει «Γούσηδες». Από το στόχαστρό του δεν ξεφεύγει ούτε η βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, «φωτογραφίζοντάς» την ως «πρόσωπο που είχε αυτό-χριστεί υποψήφια βουλευτής και με το πρόσχημα στήριξης της Ν.Δ., σκέπαζε τον νομό με αφίσες που προέβαλλαν το πρόσωπό της».

Για το αν έχει αποφασίσει το πολιτικό του μέλλον, ο κ. Νταβλούρος απαντά σιβυλλικά, λέγοντας ότι «θα συνεχίσω μαχόμενος στη Νέα Δημοκρατία, εκτός εάν…», ενώ για τις πληροφορίες ότι για τις τοποθετήσεις προσώπων σε δημόσιους οργανισμούς της Αχαΐας δεν έχουν λόγο οι «γαλάζιοι» βουλευτές του νομού, αλλά το β, ξεσπαθώνει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ντροπή ένας βουλευτής να μετατρέπεται σε παρατηρητή της εκλογικής του περιφέρειας!».

Την ίδια στιγμή, πάντως, διακινδυνεύοντας τη διαγραφή από το κόμμα του, δεν διστάζει να δηλώσει ότι «η σημερινή Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη απέχει παρασάγγας από τη λογική του ιδρυτή της, αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή», ενώ ασκεί κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και κατακρίνει την επιλογή μιας σειράς στελεχών της Κεντροαριστεράς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε σεYπουργικούς και Kυβερνητικούς θώκους είτε για τη θέση του γ.γ. του ΟΟΣΑ, όπως έγινε με την πρόταση στην Άννα Διαμαντοπούλου.

Πηγή newsbreak.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code