ΣΑΛΟΣ με τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη για τα Funds και τον Μητσοτάκη.

0
217

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει:

Μητσοτάκης, από τον Μουνκ στον Mr Bean.

Υπάρχει µια φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 27 Ιουλίου του 2018 µε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο Μάτι. Αρχηγός τότε της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, ο Μητσοτάκης αντικρίζει τα καµένα έχοντας την έκφραση του ανθρώπου στον πίνακα «Η κραυγή» του Εντβαρντ Μουνκ.

Έχει το πρόσωπό του µες στις παλάµες του και δεν διακρίνεις αλλά υποψιάζεσαι ότι έχει σοκαριστεί. Για την υποψία αυτή είναι απόλυτες οι λεζάντες στα φιλικά του µέσα ενημέρωσης, που διαβεβαιώνουν ότι «ο Μητσοτάκης λύγισε στο Μάτι».

Κάθε άνθρωπος θα λύγιζε στο Μάτι, αλλά το θέµα είναι ότι λύγισε και ο Μητσοτάκης, ο οποίος σήµερα στέκεται ντούρος και όρθιος μετρώντας πάνω από 30.000 νεκρούς από Covid. Μέχρι να απολαύσει δηλαδή το τριήµερό του ο πρωθυπουργός και να γυρίσει έχουν χαθεί 100 άνθρωποι.

Ο κλονισµός πάντως του Μητσοτάκη στο Μάτι, το λύγισµά του, κράτησε ελάχιστα. Μόλις επέστρεψε από τα καµένα άρχισε να σφυροκοπά την (τότε) Κυβέρνηση και να «φωτογραφίζει» τον Αλέξη Τσίπρα, σχεδόν ως δολοφόνο των ανθρώπων που χάθηκαν.

∆ιάφοροι «ειδικοί», ειδικού σκοπού, όπως το Βαφτιστήρι της οικογένειας Μητσοτάκη, ο κύριος Συνολάκης, διαβεβαίωναν ότι αν ήταν η Ν∆ κυβέρνηση, το Μάτι θα εκκενωνόταν σε είκοσι λεπτά (επειδή το θυµήθηκα τώρα να πω ότι την προηγούμενη εβδομάδα όταν κατέπεσε το αεροσκάφος Antonov στην Καβάλα η ειδική οµάδα του στρατού χρειάστηκε 24 ώρες για να ετοιµαστεί, αλλά το Μάτι θα ήταν υπόθεση 20 λεπτών συνολικά).

Μιλώντας τότε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ν∆ είχε κατονομάσει τους επικεφαλής της αστυνοµίας και της πυροσβεστικής ως συνυπεύθυνους για την τραγωδία. Η συνέχεια είναι γνωστή.

Όσοι κατονοµάστηκαν ότι έχουν ευθύνες επί Κυβέρνησης Μητσοτάκη προήχθησαν και στην ΕΛΑΣ και στο Πυροσβεστικό Σώµα.

Συνεχίστε την Aνάγνωση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here