Σκάει(;) Καταδίκη-Βόμβα μιζαδόρων της SIEMENS στα χέρια της κυβέρνησης αύριο το πρωί!…..του Γιάννη Ντάσκα.

0
595

Το αισχρό πεδίο διαφθοράς στο οποίο κινείται η ελληνική πολιτική σκηνή και η σκηνή των ΜΜΕ, με εξαιρέσεις βεβαίως μαχητικών ερευνητικών ΜΜΕ, όπως η ΖΟΥΓΚΛΑ, ο Βαξεβάνης κ.α. φαίνεται από το γεγονός ότι η δίκη για το σκάνδαλο που αποτέλεσε αιτία ευρύτατων αλλαγών στην πολιτική, στα ΜΜΕ και στις διακρατικές σχέσεις φτάνει στο τέλος της μέσα σε πλήρη σιωπή.

Αναφερόμαστε στο σκάνδαλο SIEMENS, για το οποίο έγινε εξεταστική Επιτροπή και ως μέλος της ο πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και νυν βουλευτής Κώστας Τζαβάρας ανέβασε μίζες και «έξοδα» στο ιλιγγιώδες ποσό των δυο 2 δις ευρώ.

Η τεράστια εταιρεία εδραιώθηκε εδώ λίγο πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και αμέσως μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.

Ο Γιάννης Βουλπιώτης, είχε φτάσει και μέχρι τη θέση του γαμπρού (από κόρη) του Φον Ζήμενς και εκείνος φρόντισε με ευρύτατο σύστημα εξαγοράς της εξουσίας να την καταστήσει καθεστώς.

Η κόρη του στα εξόχως αποκαλυπτικά, τολμηρά έως γενναιότητας βιβλία της αποκάλυψε την διαφθορά της πολιτικής σκηνής, την προσπάθειά της να καταστήσει αποδιοπομπαίο τράγο τον Βουλπιώτη, για να κρύψει την εξαγορά της από τους Γερμανούς, την πανηγυρική αθώωση του πατέρα της με την βοήθεια του Άγγλοι επικεφαλής των Αγγλικών Δυνάμεων στη χώρα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here