ΣΚΑΝΔΑΛΟ Novartis: Η κίνηση της Τουλουπάκη με το έγγραφο που καίει τον Λοβέρδο και η «σιγή» της Αλεβιζοπούλου.

0
276

Στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Μ. Καψού, κατέθεσε την Παρασκευή η τέως εισαγγελέας διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, το έγγραφο του FBI που μιλάει ξεκάθαρα για μίζα Λοβέρδου από τη Novartis, προκειμένου αυτό να συσχετιστεί στην ανοιχτή, ακόμα, δικογραφία σε βάρος του.

Η κ. Τουλουπάκη κατέθεσε το στοιχείο-φωτιά στην κ. Καψού καθώς πρόκειται για την εισαγγελέα στην οποία έχει αποσταλεί η επίμαχη δικογραφία, προκειμένου να αποφανθεί εαν συμφωνεί ή όχι με την απόφαση της ανακρίτριας Γλυκερίας -Λουίζας Ιωαννίδου να περαιώσει την υπόθεση με τυπικές κλήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω ανακρίτρια αφού κράτησε την δικογραφία στο συρτάρι για δύο χρόνια στη συνέχεια μεθόδευσε την απαλλαγή του Ανδρέα Λοβέρδου από την κακουργηματική κατηγορία που τον βαρύνει δια της δήθεν παραγραφής μέσω του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Η μεθόδευση της έπεσε στο κενό καθώς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο υιοθετώντας πλήρως την πρόταση του εισαγγελέα Κασωτάκη της επέστρεψε τη δικογραφία για να κάνει, επιτέλους ουσιαστική ανάκριση, κρίνοντας ότι «παραδεκτώς» ασκήθηκε η ποινική δίωξη στον Ανδρέα Λοβέρδο και ότι δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα που βαραίνουν τον πρώην υπουργό, καθώς δεν ισχύει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών μια και για αυτό είχε αποφανθεί η Ελληνική Βουλή και είχε παραπέμψει την υπόθεση στην τακτική Δικαιοσύνη.

Η κ. Ιωαννίδου δεν πτοήθηκε, διενήργησε μια ανάκριση-εξπρές, και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της κ. Καψού που οφείλει πλέον μετά και όσα έχουν αποκαλυφθεί να μην συναινέσει στην απόπειρα κλεισίματος της σκανδαλώδους δικογραφίας με τυπικές κλήσεις.

Η κ. Τουλουπάκη, που γνώριζε πολύ καλά για την ύπαρξη του εν λόγω εγγράφου το οποίο σε δύο σημεία μιλά για δωροδοκία Λοβέρδου, ζήτησε πριν από δύο εβδομάδες από την ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου να το αποστείλει αρμοδίως ώστε να αξιολογηθεί. Η κ. Αλεβιζοπούλου όμως έκλεισε τη δικογραφία χωρίς να απαντήσει ποτέ στο εν λόγω αίτημα.

Τότε η κ. Τουλουπάκη που αποφάσισε να ενεργήσει αυτοβούλως, αντιπαραβάλλοντας το αμετάφραστο με το μεταφρασμένο κείμενο που υπάρχει στη δικογραφία την οποία είχε η κ. Αλεβιζοπούλου (άλλωστε η ίδια είχε ζητήσει να γίνει η μετάφραση), ανακάλυψε την λαθροχειρία που έχει συμβεί στον εν λόγω έγγραφο του FBI με την απάλειψη στο επισήμως μεταφρασμένο κείμενο του ονόματος του Ανδρέα Λοβέρδου αλλά και των Φρουζή-Μανιαδάκη.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ιδού τα έγγραφα-αποδείξεις: Έσβησαν από τα έγγραφα του FBI το όνομα του Λοβέρδου ως αποδέκτη μίζας.

Το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου.…χάθηκε στη μετάφραση!…

Παραποίησαν στις μεταφράσεις τα επίσημα έγγραφα του FBI για να «καθαρίσουν» τον Ανδρέα Λοβέρδο. Για να…χαθεί στη μετάφραση, ότι οι Αμερικανικές Αρχές είχαν ενημερώσει ήδη από τις 25 Μαΐου 2017 ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος χρηματίστηκε με είκοσι χιλιάδες ευρώ από τη Novartis.

Φυσικά, το όνομα δεν χάθηκε στη μετάφραση, αφού πρόκειται για ξεκάθαρο ξέπλυμα.

Η μετάφραση του επίμαχου εγγράφου στα Ελληνικά, περατώθηκε στις 12 Απριλίου του 2021 από τη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, όταν η διερεύνηση της υπόθεσης διενεργείται από την ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Ένα γεγονός, που εκτός του ότι αναδεικνύει ξεκάθαρα τον δόλο και τη σκοπιμότητα που ακολουθήθηκε προκειμένου το Σκάνδαλο Novartis να βαφτιστεί σε «σκευωρία», επιφέρει και ποινικές ευθύνες.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

Έσβησαν και τις μίζες στους Πολιτικούς!…

Σκάνδαλο Novartis: Εσβησαν τις μίζες στους πολιτικούς – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here