Σοβαρή Καταγγελία Μενέντεζ: Η Ουκρανία πούλησε όπλα Λευκού Φωσφόρου στο Αζερμπαϊτζάν!

0
243

Ο φιλέλληνας Γερουσιαστής κατηγόρησε τους Αζέρους για χρήση απαγορευμένων όπλων κατά των Αρμενίων.

Σοβαρή καταγγελία Μενέντεζ: Η Ουκρανία πούλησε όπλα λευκού φωσφόρου στο Αζερμπαϊτζάν!

Ο θρίαμβος των Δημοκρατικών στη Γερουσία, φαίνεται ότι εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη για την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν. Ο φιλέλληνας Ρόμπερτ Μενέντες παραμένει Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και έδειξε τα δόντια του με το καλημέρα.

Στόχος αυτή τη φορά τόσο το Αζερμπαϊτζάν όσο και η Ουκρανία!…

Η ερώτηση του Ρόμπερτ Μενέντεζ, Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ στον Φίλιπ Ρίκερ περιείχε μία σοβαρή Αποκάλυψη.

Ο Γερουσιαστής ρώτησε εάν ο Ρίκερ είχε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση πυρομαχικών Λευκού Φωσφόρου από τις Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί ευρέως.

Ο φιλέλληνας Γερουσιαστής Μενέντεζ τότε σημείωσε ότι έχουν γίνει πολλές αναφορές για λευκό φώσφορο και δυστυχώς, αυτά τα πυρομαχικά προμηθεύονταν από την Ουκρανία.

Ο Σύμβουλος του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις Διαπραγματεύσεις για τον Καύκασο και Συμπρόεδρος της Ομάδας Μινσκ του ΟΑΣΕ Φίλιπ Ρίκερ ισχυρίστηκε ότι δεν έχει δει αναφορές για το Αζερμπαϊτζάν που χρησιμοποιεί βόμβες φωσφόρου κατά τη διάρκεια της επίθεσης κατά του Αρτσάχ κατά τον πόλεμο των 44 ημερών το 2020.

Ερωτηθείς εάν η Διοίκηση λάμβανε μέτρα για να επαληθεύσει το βίντεο της βίαιης δολοφονίας και βασανιστηρίων Αρμενίων στρατιωτών από τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν, ο Ρίκερ είπε διστακτικά ότι έπρεπε να το διευκρινίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here