«Σταματήστε την Παράνομη Μετανάστευση»!

0
436

«Μανιφέστο» Αρχηγών, στρατιωτικών και άλλων προσωπικοτήτων…….

Επίτιμοι Αρχηγοί των Όπλων,  Ανώτατοι Στρατιωτικοί ε.α., Πρέσβεις ε.τ., Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ερευνητές, Δημοσιογράφοι, Εκπρόσωποι Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, προερχόμενοι κυρίως από ακριτικούς Δήμους και Περιφέρειες και άλλες προσωπικότητες, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και καλούν σε κινητοποίηση τον Ελληνικό λαό για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μεταναστεύσεως, που έχει προσλάβει διαστάσεις πραγματικής εισβολής.

«Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία αλλά και κατάπληξη», τονίζουν, «να συνεχίζεται επί χρόνια μια απίστευτη εισβολή παρανόμων μεταναστών στη χώρα, που παρουσιάζονται όλοι, συστηματικά και προσχηματικά, ως πρόσφυγες και αιτούνται παροχή πολιτικού ασύλου».

«Η μαζική παράνομη μετανάστευση», επισημαίνουν, «με τις διαστάσεις εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, αντιπροσωπεύει, εάν δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, άμεση απειλή στην εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, στην πολιτιστική της ταυτότητα, στην εθνική της ασφάλεια και στο εθνικό της μέλλον».

«Είναι προφανές και κατάδηλο», υπογραμμίζουν «ότι η μαζική παράνομη μετανάστευση έχει εκ των πραγμάτων γεωστρατηγικές διαστάσεις».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

Υ.Γ. Οι αποφάσεις Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό: Μεταφορά 20.000 μεταναστών για αρχή από τα νησιά στην ενδοχώρα.

Το σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη προβλέπει δύο φάσεις υλοποίησης. Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

Υ.Γ.1. ΕΚΤΑΚΤΟ Παραιτείται ο δήμαρχος Σάμου αποδοκιμάζοντας τα μέτρα της κυβέρνησης για το προσφυγικό.

Την πρόθεση του Δημάρχου να παραιτηθεί ως μέσω πίεσης επικρότησαν και υιοθέτησαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι από άλλες παρατάξεις καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκος Κατρακάζος.

Υ.Γ.2. Πάνω από 700 αφίξεις προσφύγων/μεταναστών, το τελευταίο 24ωρο της Κυριακής 24/11/19, στα νησιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here