Στην Πάρο η Μόνικα Μπελούτσι!

0
734

Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη, η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο. Η Ιταλίδα ντίβα φιλοξενείται σε φιλικό της σπίτι μαζί με τις δυο κορούλες της δίχως τον σύζυγό της Γάλλο επίσης ηθοποιό, Βενσάν Κασσέλ.

Πράγμα καθόλου απίθανο για την οικογένεια, αφού περνούν πολύ καιρό χωριστά, για την ακρίβεια μένουν και σε χωριστά σπίτια, αλλά δηλώνουν το ίδιο παράφορα ερωτευμένοι, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.

Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν σε ένα γραφικό , απόμερο αλλά πανέμορφο ταβερνάκι της Νάουσας, ο ιδιοκτήτης έλαβε ένα τηλεφώνημα. «Δεν έχουμε κλείσει τραπέζι, αλλά φιλοξενούμε μια πολύ διάσημη γυναίκα, τη Μόνικα Μπελούτσι, μπορούμε να έρθουμε;» είπε ο Γάλλος πελάτης.

Κι ο ιδιοκτήτης πέταξε τα σκούφια του από τη χαρά του, ε και ποιος δεν θα την πέταγε εξ άλλου……

Έτσι σε λίγο κατέφθασε η παρέα, όσο πιο διακριτικά γινόταν, με την καλλονή Μόνικα να φορά ένα μακρύ κοραλί φόρεμα και να κρατά τα δυο της κοριτσάκια από το χέρι.

Η ντίβα ήταν αμακιγιάριστη και χαλαρή και πράγματι αποζητούσε την ηρεμία των καλοκαιρινών διακοπών- όπως κάθε κοινός θνητός!- , έστω και δίχως τον αγαπημένο της. Μακάρι πάντα να έχουμε τέτοιους επισκέπτες, είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για τη δόλια τη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here