Συγκλονίζει η μητέρα του τραυματία Αλέξανδρου Γέροντα!

0
423

Κρίσιμες ώρες για του σοβαρά τραυματισμένου Αλέξανδρο Γέροντα – Έγινε αφαίρεση σπλήνας και αποκατάσταση στον πνεύμονα και το στομάχι του – Δεν χρήζει άλλης επέμβασης – Η μητέρα του, Όλγα Βλάχου, δηλώνει: «Η Ελλάδα χρειάζεται ομοψυχία – Να μην χυθεί ξανά ελληνικό αίμα».

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο Αλέξανδρος Γέροντας.

Αλέξανδρος Γέροντας.

Κάθε λεπτό που περνάει, χωρίς να επιδεινώνεται η κατάστασή του, είναι μια μικρή, αλλά σημαντική «νίκη» στην πολύωρη αυτή μάχη που δίνει για τη ζωή του, εκτιμάται από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Τα πολλαπλά τραύματα που προκάλεσε η σφαίρα που δέχθηκε ο 29χρονος το απόγευμα της Παρασκευής ευρισκόμενος έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου, αντιμετωπίστηκαν από τους θωρακοχειρουργούς και χειρουργούς του νοσοκομείου.

Έγινε αφαίρεση σπλήνας και αποκατάσταση στα ζωτικά όργανα που επλήγησαν -πνεύμονας και στομάχι. Μάλιστα, με σημερινή ανακοίνωσή τους οι γιατροί αναφέρουν πως δεν χρήζει άλλης επέμβασης.

Αυτό που τους ανησυχεί είναι οι επιπλοκές που σχετίζονται με το βαρύ τραύμα που έχει στον πνεύμονα και το διάφραγμα, καθώς το επόμενο 48ωρο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας μεσοθωρακικής λοίμωξης.

Όλοι το απεύχονται, ελπίζοντας ότι ο δυνατός οργανισμός του 29χρονου θα αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο τις όποιες επιπλοκές.

Συγκλονίζει η μητέρα του τραυματία

Να μην χυθεί άλλο αίμα και η Ελλάδα να προχωρήσει ενωμένη ζήτησε η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, συγκλονίζοντας με το ήθος και την αξιοπρέπειά της.

«Ο Αλέξανδρος δίνει μεγάλη μάχη, το περιστατικό είναι εξαιρετικά βαρύ. Ο Θεός να τον προστατέψει και όλα τα παιδιά του κόσμου» σημείωσε. «Δεν έχει πειραχθεί η καρδιά του, παλεύουμε για τα ζωτικά όργανά του» διευκρίνισε.

«Έχω χάσει και άλλο ένα γιο στα 28 από μεσογειακή αναιμία» πρόσθεσε η μητέρα του. Ο Αλέξανδρος Γέροντας είναι και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Η μητέρα του τόνισε ότι ο 29χρονος δεν ήταν ένθερμος οπαδός της Χρυσής Αυγής, αλλά του άρεσαν οι «αντιλήψεις» της οργάνωσης.

Η Όλγα Βλάχου, κάτοικος Κηφισιάς και Κοινοτική Σύμβουλος, μίλησε με τρεμάμενη φωνή για την κατάσταση του γιου της. «Το παιδί μου είναι διασωληνωμένο. Θέλω να ξαναδώ το παιδί μου όρθιο».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αφαιρέθη η σπλήνα, αλλά δίνεται μάχη να μην πάθει εσωτερική αιμορραγία. Είναι πολυτραυματίας ο Αλέξανδρος, δίνει μάχη για να ζήσει».

«Η Ελλάδα χρειάζεται ομοψυχία. Να μην χυθεί ξανά ελληνικό αίμα. Δεν είναι δυνατόν Έλληνας να σκοτώνει Έλληνα. Όλοι αγκαλιασμένοι να υπερπηδήσουμε ότι εμπόδιο υπάρχει, ώστε να έχουμε όλοι ευμάρεια. Ποτέ ξανά να μην χυθεί σταγόνα αίματος. Όλα είναι παιδιά μας» δήλωσε συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο με την  Όλγα Βλάχου, να μιλά για την κατάσταση του γιου της:

{videobox}0B89JRSA7KA{/videobox} 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here