Συνέντευξη-Μαχαιριά στο Μαξίμου του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Καθημερινή.

0
450

Κάνει την έκπληξη η Καθημερινή με μια βαρυσήμαντη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα που βγάζει και πολλές ειδήσεις για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Τυχοδιωκτισμός οι πρόωρες εκλογές».

Για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την πανδημία και την οικονομία έως τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών και τα εθνικά ζητήματα, μιλά ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» στον Αλέξη Παπαχελά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει  «τυχοδιωκτική κίνηση» εκ μέρους του πρωθυπουργού ενδεχόμενη απόφασή του για προσφυγή σε πρόωρες κάλπες, χωρίς να έχει τελειώσει η πανδημία και με την πιθανότητα ενός δεύτερου κύματος.

Ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει ότι ο Πρωθυπουργός «έχει φέρει την ύφεση πριν από την πανδημία», σημειώνοντας ακόμη πως η Ν.Δ. δεν έχει την ιδιοκτησία των πολιτικών που τώρα απαιτούνται για τη στήριξη του κοινωνικού κράτους.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την ανησυχία του για την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, προσθέτοντας πως «σε θέματα που πρέπει να υπάρξει εθνική συνεννόηση είμαι εδώ», αλλά αυτό δεν σημαίνει να αποφασίζει μόνος του ο πρωθυπουργός «και εμείς να ακολουθούμε».

Τέλος, όσον αφορά το σχέδιό του για τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει χαρακτηριστικά πως «το στοίχημα είναι να επανέλθουμε όχι ως κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά ως δύναμη δημιουργίας».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί  TSIPRAS KATHIM 662020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code