ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Διαφωνία από Μαριέττα Γιαννάκου-Δάκρυα από Αννα Καραμανλή!

0
572

Το νομοσχέδιο για την συν-επιμέλεια των παιδιών έχει προκαλέσει τριβές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μείζον σημείο τριβής του νομοσχεδίου για την συν-επιμέλεια των παιδιών εξελίσσεται το ζήτημα άσκησης γονικής μέριμνας εξίσου και από τους δύο γονείς.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας εκτός από τα πυρά της αντιπολίτευσης βρίσκεται αντιμέτωπος και με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η Μαριέττα Γιαννάκου εξέφρασε ξεκάθαρα τη διαφωνία της προς το σημείο του νομοσχεδίου.

Η αντίδραση της κυρίας Γιαννάκου έρχεται να προστεθεί στη δημόσια διαφωνία που ήδη έχει εκφράσει η  βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κυρία Γιαννάκου σημείωσε αναφερόμενη στη συν-επιμέλεια των δύο παιδιών πως δεν χρειάζονται «σολομώντειες λύσεις» και «άκαμπτα και οριζόντια» μέτρα ενώ διαφώνησε ξεκάθαρα με το υποχρεωτικό πλαίσιο συν-επιμέλειας και  τον υποχρεωτικό χρόνο παραμονής σε κάθε γονέα.

«Το πιθανότερο είναι ότι θα προκύπτουν έντονες διαφωνίες που θα λύνονται πάλι στα δικαστήρια»…σημείωσε και πρόσθεσε πως «οι αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται ειδικά για κάθε παιδί».

Απευθυνόμενη στο Υπουργό κ. Τσιάρα τον κάλεσε να κάνει δεκτές ορισμένες παρατηρήσεις προκειμένου να σταματήσουν οι κοινωνικές συγκρούσεις.

Διαβάστε επίσης: Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη συν-επιμέλεια τέκνωνΟι Νέες Διατάξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here