ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ Πάνου Σκουρλέτη στον Ρ/Σ «ΕΛΛΑΔΑ» 94.3.

0
332

Μπορούν να υπάρξουν ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές συσπειρώσεις, για τη συνολική ήττα της Κυβερνητικής πολιτικής…

«Δημιουργείται ταυτόχρονα και το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν πεδία δράσης, συγκλίσεων, συμμαχιών, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό, αυτή η πολιτική να παρθεί πίσω, να μην εφαρμοστεί και να ανατραπεί»…επεσήμανε με αφορμή τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Ρ/Σ «ΕΛΛΑΔΑ» 94.3, στον δημοσιογράφο Σπύρο Παπαδάκη.

Ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε δηλώσει εξαρχής ότι θα ψηφίσει αυτονόητες διατάξεις, όπως για παράδειγμα την γονική άδεια για τον εργαζόμενο πατέρα, αλλά το νομοσχέδιο δεν έγινε για την ενσωμάτωση των ευρωπαϊκών Οδηγιών, έγινε για την ικανοποίηση των χρόνιων αιτημάτων του ΣΕΒ.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, ανέφερε ότι λείπει μια συνολική, συνεκτική στρατηγική και η Κυβέρνηση απλώς «κλωτσάει το ντενεκεδάκι», κερδίζοντας χρόνο.

Αναφερόμενος στην εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας, τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να απαιτήσει την πιστή τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και να ζητήσει, επιτέλους, μια συγνώμη για τον ρόλο της στη δράση ακροδεξιών και χρυσαυγίτικων στοιχείων εναντίον βουλευτών.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here