ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ BEST ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

0
392

Τρία βραβεία απέσπασε ο Δήμος Κηφισιάς  στην τελετή των “Best City Awards 2023” που πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι και πλειάδα Αυτοδιοικητικών απ’ όλη τη χώρα.

Τον Δήμο Κηφισιάς εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης και ο Εντεταλμένο Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων, Γιάννης Παντελεάκης.

Τα Best City Awards επιβραβεύουν την καινοτομία και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αναδεικνύοντας κάθε χρόνο τις κορυφαίες πρακτικές και λύσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διοργανώνονται από την εταιρεία BOUSSIAS και τελούν υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Ο Δήμος Κηφισιάς παρέλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

1) Gold στην κατηγορία «Προγράμματα Ευθύνης και Αλληλεγγύης» για την προσωρινή δομή φιλοξενίας Ουκρανών προσφύγων που δημιουργήθηκε στον Δήμο μας.

2) Silver στην κατηγορία «Εφαρμογές Τ.Π.Ε» για το πρόγραμμα εγκατάστασης 9.500 έξυπνων μετρητών (ηλεκτρονικοί και ψηφιακοί)  νέας τεχνολογίας, οι οποίοι αντικαθιστούν τους επαγωγικούς μετρητές και καταγράφουν την κατανάλωση μέσω ευφυών συστημάτων στην Ύδρευση Νέας Ερυθραίας.

3) Bronze στην κατηγορία  «Δράσεις και έργα για την παρακολούθηση και έλεγχο-προστασία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» για το επικουρικό πρόγραμμα ασφάλειας  δράσεων και δομών  του Δήμου μας.

Για τις βραβεύσεις ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επεσήμανε:

«Είναι σημαντικό να επιβραβεύονται έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες τα οποία αναδεικνύουν το ανθρωπιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα ενός Δήμου αλλά και συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών. Η αναγνώριση αυτού του έργου μας τιμά και μας γεμίζει ευθύνη προκειμένου να το συνεχίσουμε με παρεμβάσεις με ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσημο αλλά και αναπτυξιακή προοπτική.

Οι προκλήσεις της εποχής είναι μεγάλες και εμείς μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτές με συνεργασίες, όπως στην περίπτωση της δομής φιλοξενίας των Ουκρανών, με καινοτομίες όπως στην εγκατάσταση ψηφιακών μετρητών νερού στη Νέα Ερυθραία και με ευελιξία και υποστήριξη όπως στο θέμα της ασφάλειας των πόλεων μας. Με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και στο μέλλον για έναν Δήμο Σύγχρονο- Έντιμο με Καινοτομίες και Περισσότερα Έργα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here