Φετινή ΝΔ vs Περσινή ΝΔ για την Αιγιαλίτιδα Ζώνη.

0
675

Τη διγλωσσία της Ν.Δ. για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια μόνο στο Ιόνιο εκθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο όπου καταγράφονται δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της.

Στο βίντεο με τίτλο «Φετινή ΝΔ vs Περσινή ΝΔ» αποτυπώνεται η υποκρισία της σημερινής κυβέρνησης για το θέμα, αφού όταν ήταν στην αντιπολίτευση κατηγορούσε την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι προσχωρεί στην τουρκική επιχειρηματολογία αλλά χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ακριβώς αυτό που κατήγγειλε στο πρόσφατο παρελθόν το κόμμα του.

Μεταξύ αυτών καταγράφονται δηλώσεις του Γ. Κουμουτσάκου τις οποίες υπενθύμισε χθες στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, του Βασίλη Κικίλια, του Αθανάσιου Πλεύρη κ.ά.

Λεπτομέρειες…

Μπορεί οι περισσότεροι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να χειροκρότησαν όρθιοι την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επέκταση της Αιγιαλίτιδας Ζώνης στο Ιόνιο από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια, αλλά οι Άδωνις Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης, Βασίλης Κικίλιας και Άγγελος Συρίγος είναι αντίθετοι.

Πριν από δυο χρόνια τον Οκτώβριο του 2018, για ακριβώς αυτό το θέμα, δήλωναν ότι είναι λάθος η επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης µόνο στο Ιόνιο και όχι στο Αιγαίο, γιατί µε αυτόν τον τρόπο η χώρα µας δείχνει στην Τουρκία ότι το Αιγαίο είναι σε ειδικό καθεστώς και πως έτσι ενισχύεται η θέση της Τουρκίας. Και αυτό υποστήριξε και η ΝΔ επισήμως δια του Γ. Κουµουτσάκου.

Υ.Γ. K. BEΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ομιλία στη Βουλή για οριοθέτηση ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here