Έκρηξη στην Οδησσό, κοντά στην Αυτοκινητοπομπή του Ζελένσκι και στην Ελληνική Αποστολή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

0
481

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε μόλις 150 μακριά από την Ελληνική Αποστολή στην Ουκρανία, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό – Καλά η ελληνική αποστολή - Stratego

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για επίθεση από drone. Κανένας δεν κινδύνεψε και όλα τα μέλη της αποστολής είναι καλά στην υγεία τους.

«Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του Πρωθυπουργού και της Ελληνικής αποστολής»…αναφέρουν πηγές του Μαξίμου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το δρομολόγιο της Ελληνικής Αποστολής άλλαξε για λόγους Ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή μετέχουν η Διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Άννα Μαρία Μπούρα, η Κύρα Κάπη, η Αριστοτελία Πελώνη, ο Αλέξανδρος Μαράκης και ο προσωπικός φωτογράφος και ο προσωπικός οπερατέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Στην περιοχή σήμανε συναγερμός αεροπορικής επιδρομής και οι κάτοικοι κλήθηκαν να μεταβούν στα καταφύγια.

Επιμένει επικίνδυνα στον χαμένο πόλεμο της Ουκρανίας ο Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, με την ξαφνική και Μυστική επίσκεψή του στην Ουκρανία αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι επιμένει σε μία επικίνδυνα και σαφώς επιζήμια πολιτική.

Μετά τον Γάλλο Πρόεδρο, ο Μητσοτάκης είναι ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που ρισκάρει και επισκέπτεται την Ουκρανία, ανοίγοντας προφανώς νέα «κεφαλαία» προβλημάτων για τη χώρα μας.

Αυτό που προβληματίζει έντονα πάντως είναι, γιατί ο Μητσοτάκης εδώ και καιρό κινείται πρωτίστως ως Ευρωπαίος Πολιτικός και δευτερευόντως ως Έλληνας Πρωθυπουργός, διακυβεύοντας το Δημόσιο Συμφέρον.

O Κυριάκος Βελόπουλος καλεσμένος στo MEGA, στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Υ.Γ. Το «Μυστικό» ταξίδι Μητσοτάκη στην Ουκρανία!

-Εξακολουθεί να θέτει σε κίνδυνο τα Εθνικά συμφέροντα…

Μία…στάση στην Ουκρανία έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν την άφιξη του στο Βουκουρέστι για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνος του επισκέφτηκε τον Ζελένσκι, χωρίς την παρουσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, επιμένοντας στην επικίνδυνα και σαφώς επιζήμια πολιτική.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος είχε επισκεφθεί προ μηνών την Αθήνα. Αυτό που προκαλεί απορίες και ερωτηματικά είναι, γιατί επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης να κάνει ένα ταξίδι-«αστραπή» στην Ουκρανία κάτω από άκρα Μυστικότητα…

Ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να μεταβεί στο Βουκουρέστι, για να παραστεί στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ενόψει των Ευρωεκλογών.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, οι Ηγέτες Κρατών και Κυβερνήσεων και οι επικεφαλής κεντροδεξιών κομμάτων που υπηρετούν ως Αξιωματική Αντιπολίτευση αναμένεται να επικυρώσουν την υποψηφιότητα της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν εκ μέρους του ΕΛΚ για δεύτερη θητεία στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα συζητήσουν το μανιφέστο του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου.

Υ.Γ.1. Μεγάλη επιτυχία των Ρώσων Πηγαίνουν ολοταχώς για την Οδησσό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here