Αποκάλυψη για το Έγκλημα των Τεμπών: Χημική Νέφωση οδήγησε στην Έκρηξη!…της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση.

0
149

-28 από τα θύματα απανθρακώθηκαν από την πυρκαγιά…

Νέα Συγκλονιστικά Ερευνητικά Στοιχεία αποκαλύπτει το documentonews.gr για το έγκλημα των Τεμπών. Μια νέα έκθεση φωτιά κατατέθηκε στον εφέτη ανακριτή από συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Την έκθεση επιμελείται ο Βασίλης Κοκοτσάκης, ειδικός Πραγματογνώμονας σε θέματα πυρκαγιάς, σε συνεργασία με τον Δρ. Μάνο Παπαδάκη, καθηγητή του Πανεπιστημίου του Χιούστον στο Τέξας.

Στην έκθεση, μέσω ειδικών αναλύσεων βίντεο από τη σύγκρουση, αναλύεται η στιγμή της έκρηξης και της εκδήλωσης αμέσως μετά, της πυρκαγιάς.

Αποκάλυψη Τέμπη: Χημική νέφωση οδήγησε στην έκρηξη – 28 από τα θύματα απανθρακώθηκαν από την πυρκαγιά | Loutraki 365

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα υπάρχει Νέφωση που εντοπίζεται πίσω από τις ηλεκτρομηχανές της εμπορικής αμαξοστοιχίας, κοντά στο τρίτο με τέταρτο βαγόνι.

Αμέσως μετά την εκδήλωση της Νέφωσης σημειώνεται έκρηξη. Η χρονική ακολουθία νέφωσης έκρηξης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για χημικές ενώσεις πτητικές και εύφλεκτες που η ανάφλεξή τους οδήγησε τελικά στην έκρηξη.

Με δεδομένο πλέον ότι από τις αναλύσεις που έγιναν από το Γενικό Χημείο του Κράτους στην περιοχή βρέθηκε ξυλόλιο, του οποίου η σύνθεση ταυτίζεται με το εμπορικό ξυλόλιο, αυτό που δηλαδή διακινείται στην αγορά, και άρα δεν είναι παράγωγο κάποιας αντίδρασης κατά τη σύγκρουση, τα αποδεικτικά στοιχεία της τεχνικής έκθεσης Κοκοτσάκη καταρρίπτουν τον αρχικό ισχυρισμό πως η έκρηξη σχετίζεται με τους κινητήρες και τα έλαια σιλικόνης των μετασχηματιστών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα που αναλύονται στην τεχνική έκθεση του κ. Κοκοτσάκη, η ανάλυση της έκρηξης οδηγεί στην ενοχοποίηση του ξυλολίου.

Άλλωστε αναπάντητο παραμένει το ερώτημα του γιατί το βρίσκουμε εκεί, ενώ δεν έχει δηλωθεί πουθενά επίσημα η ύπαρξή του.

Τι περιγράφει Αναλυτικά η Έκθεση;;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here