ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

0
363

Καλωσορίζουμε στη «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», την Μαθηματικό-Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς Τζίνα Στασινοπούλου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Από την Αρχή, θέσαμε ως Προτεραιότητα μας, την Καλή κι Ασφαλή κατάσταση, των Σχολείων μας. Η Κυρία Τζίνα Στασινοπούλου, Μαθηματικός με Μεταπτυχιακό στη Στατιστική, έχει υπηρετήσει και στα τέσσερα Λύκεια του Δήμου Κηφισιάς.

Διευθύντρια πλέον του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς και μέχρι πρότινος, του 2ου Λυκείου μας, στην Ανάπτυξη του οποίου συνέβαλε καθοριστικά.

Ευσυνείδητη και με ζήλο, Συμπαραστέκεται ουσιαστικά στους Μαθητές και Συνεργάζεται στενά με τους Γονείς τους. Θα μας Βοηθήσει για μεγαλύτερη ενίσχυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και Περισσότερα Έργα στα Σχολεία μας».

Η κα Στασινοπούλου τόνισε από την πλευρά της:

«Με ιδιαίτερη χαρά και άμεση ανταπόκριση δέχτηκα το κάλεσμα του Δημάρχου μας Γιώργου Θωμάκου να συνταχθώ μαζί του στο συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας».

Τον Γιώργο Θωμάκο τον εκτιμώ τόσο προσωπικά, όσο και την οικογένειά του, με έχει κερδίσει με την ακεραιότητά του, την ευθύτητα του χαρακτήρα του και την εργατικότητά του.

Ως Διευθύντρια του 2ου Λυκείου Κηφισιάς-Λύρειου Διδακτηρίου συνεργάστηκα στενά μαζί του και διαπίστωσα ότι έχουμε κοινούς στόχους και οράματα για την Κηφισιά μας, το περιβάλλον μας, τη ποιότητα ζωής των πολιτών και πάνω απ’ όλα το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Η μακρόχρονη εμπειρία μου στη δημόσια εκπαίδευση και ιδιαίτερα η καθημερινή συνεχής και στενή επαφή με τους συμπολίτες-γονείς/κηδεμόνες, μαθητές και συναδέλφους-τα τελευταία αυτά χρόνια ως Διευθύντρια του 2ου Λυκείου Κηφισιάς με ωθούν να σταθώ πλάι στο Γιώργο Θωμάκο για να προσφέρω με τις γνώσεις μου και τις δυνάμεις μου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, για μια ακόμα καλύτερη, ασφαλέστερη και ποιοτική ζωή στο Δήμο μας».

Βιογραφικό κας Τζίνας Στασινοπούλου.

Η κα Στασινοπούλου είναι Κηφισιώτισσα. Στο Δημοτικό φοίτησε στη Σχολή Σακελλαρίου-Καβαρατζή και στο Γυμνάσιο και Λύκειο στο Β’ Τοσίτσειο-Αρσάκειο Εκάλης.

Είναι Μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική (MSc in Statistics). Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και λίγα γερμανικά. Είμαι παντρεμένη με τον Υποναύαρχο Π.Ν. ε.α. Κωνσταντίνο Μάρδα και έχουν δύο γιούς.

Με την οικογένειά της έχει ζήσει, για κάποια χρόνια, στα Χανιά, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ (Monterey και San Diego) και στη Γερμανία (Bonn και Berlin).

Από το 1995 είναι τη Δημόσια εκπαίδευση και έχει υπηρετήσει ως μαθηματικός και στα τέσσερα Λύκεια του Δήμου Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης.

Τα τρία τελευταία χρόνια και μέχρι τον περασμένο Ιούνιο ήταν Διευθύντρια του 2ου Λυκείου Κηφισιάς-Λύρειου Διδακτηρίου και τώρα είναι Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς-Λύρειου Διδακτηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here