Αλέξης Τσίπρας: Η τοποθέτηση των θεσμών δείχνει το διακύβευμα των εθνικών εκλογών.

0
503

Σκληρή απάντηση του πρωθυπουργού στην τοποθέτηση των θεσμών περί χρηματοδοτικού κενού τριών δις λόγω των νέων μέτρων έκανε ο πρωθυπουργός πριν από λίγα λεπτά.

Ο πρωθυπουργός διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στα νέα μέτρα, στις ελαφρύνσεις και στις παροχές ούτε για το αφορολόγητο, και κάλεσε τον ελληνικό λαό να επιλέξει εάν θα συνεχίσουν οι ανεξάρτητες πολιτικές υπέρ της κοινωνίας ή εάν θα επιστρέψουμε στις μαύρες ημέρες του 2012.

«Μια εβδομάδα πριν από τις Ευρωεκλογές, έχοντας πλήρη επίγνωση του ρίσκου, είπα την πλήρη αλήθεια στον λαό ότι η εκλογική αναμέτρηση έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης του ελληνικού λαού. Σήμερα όλα όσα είπα τότε επιβεβαιώνονται.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη στο παλιό πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα και ακραίους συντηρητικούς κύκλους στις Βρυξέλλες να αμφισβητήσουν τις πολιτικές μας επιλογές και να φέρουν προσκόμματα στο σχέδιό μας.

Σήμερα έφτασαν στο σημείο να θέσουν ακόμα και ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στο δημόσιο. Είχαν να εγείρουν ζήτημα απολύσεων από το 2014, όταν υπουργός ήταν ο Μητσοτάκης……».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here