Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τoν κ. Νίκο Αναστασόπουλο

0
543

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, με τον συμπολίτη μας κ. Νίκο Αναστασόπουλο.

Ο κ. Αναστασόπουλος  θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Ένας ακόμη νέος κι αξιόλογος άνθρωπος, προστίθεται στο Συνδυασμό Νίκης «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης»:

Ο Νίκος Αναστασόπουλος, με διεθνείς σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες, επαγγελματική εμπειρία σε οικονομική διαχείριση κι επενδύσεις, προέλευση από οικογένεια που τίμησε την πατρίδα μας, καθώς ο πατέρας του Γεώργιος Αναστασόπουλος, τ.Υπουργός, υπήρξε Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο Νίκος ασχολείται ήδη με θέματα του Δήμου μας, ως μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Ευχαριστώ πολύ το Νίκο Αναστασόπουλο που δέχτηκε την πρότασή μου και θα  είναι υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ερυθραίας.

Η συμμετοχή του θα ενισχύσει τη συλλογική μας προσπάθεια που αποτελεί Δύναμη Ελπίδας, για Δήμο σύγχρονο με δημόσιο ήθος και ήπια ανάπτυξη».

Ο κ. Νίκος Αναστασόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η διοίκηση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου μπορεί κατά την γνώμη μου να χαρακτηριστεί με δύο λέξεις. Ήθος και Έργο. Κατόπιν τούτου, αποφάσισα να συμπορευτώ και εγώ με τη Δυνατή Ομάδα της «Συμμαχίας Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», με διάθεση προσφοράς για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. 

Η πολυετής εμπειρία μου στον ιδιωτικό τομέα αλλά και η διάθεσή μου να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου θα συμβάλλουν στην προσπάθεια του Γιώργου Θωμάκου για την ολοκλήρωση του δημιουργικού του έργου με στόχο την Πόλη που θέλουμε και μας αξίζει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here