ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πως έγινε το ραντεβού Μίχαλου – Παππά και που κατέληξε μετά από εντολή Β.Μ. και τα FAKEnews των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ……της Κατερίνας Ακριβοπούλου.

0
276

Η αληθινή ιστορία μιας φωτογραφίας:

Σήμερα το απόγευμα επρόκειτο να γίνει στο Ζάππειο μια μεγάλη εκδήλωση της περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο. (Η εκδήλωση αναβλήθηκε, επειδή η Ρένα Δούρου βρίσκεται στη Μάνδρα).

Αντικείμενο της εκδήλωσης η βράβευση των νεοφυών επιχειρήσεων. Ανάμεσα σε εκείνους που θα απένειμαν τα βραβεία, ήταν και ο Νίκος Παπάς, λόγω του ότι τρεις από τις επιχειρήσεις αυτές δραστηριοποιούνται στην ψηφιακή οικονομία.

Την Κυριακή το μεσημέρι λοιπόν ο Κων. Μίχαλος πήγε στο Ζάππειο προκειμένου να εξετάσει από κοντά τον χώρο και τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο βρέθηκε εκεί και ο Νίκος Παπάς, οπότε οι δύο άνδρες κάθισαν να πιούν έναν καφέ στην Αίγλη, δίπλα δηλαδή από το χώρο της εκδήλωσης.

Αυτή ήταν η «συνομωσία» και ο «μυστικός δείπνος», όπου……«ο Νίκος Παπάς στρατολογεί τον Κων, Μίχαλο για νέο κόμμα»!! Μέρα μεσημέρι Κυριακής, σ ένα από τα πιο πολυσύχναστα καφέ της πόλης…….

Εξ αιτίας αυτής της φωτογραφίας η Ν.Δ. διέγραψε σήμερα τον Κων. Μίχαλο.

Υ.Γ. Νέο χτύπημα σε Μητσοτάκη από τον πρόεδρο του ΣΕΒ: «Η συμφωνία δημιουργεί ασφάλεια σε επιχειρήσεις και επενδυτές».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here