Απόφαση Δημάρχου Αμαρουσίου για απευθείας ανάθεση υπηρεσίας……στα δικά μας τα παιδιά!

0
251

Στις 29/09/2016 αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η απόφαση Δημάρχου Αμαρουσίου για απευθείας ανάθεση εκτέλεσης εργασιών με τίτλο «Παρακολούθηση και Διαχείριση Δημοσιότητας» στον κ. Βασίλη Κανούση, κατοίκου Κηφισιάς, έναντι του συνολικού ποσού των 19.585,80 ευρώ, σύμφωνα με την υπό αριθμό 1/2016 μελέτη του Αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων και την κατατεθείσα προσφορά του.

Ιστορικό…….

Ο δημοσιογράφος κ. Βασίλης Κανούσης, γνήσιο παιδί της Κηφισιάς, στρατεύτηκε, στις Δημοτικές Εκλογές του 2014, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Νίκου Χιωτάκη!

Μαχόμενος δημοσιογράφος, είχε εργαστεί σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, τόσο ως παρουσιαστής ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, όσο και ως αρχισυντάκτης, αλλά και πολιτικός ρεπόρτερ.

O κ. Κανούσης, απευθυνόμενος στον πολίτη της Κηφισιάς, υποστήριζε για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κ. Χιωτάκη: «Θέλω να συμμετέχω στη νέα εποχή που ανατέλλει. Θέλω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Θέλω και μπορώ να αλλάξω ότι ενοχλεί και πληγώνει όλους εμάς και τα παιδιά μας».

Παράλληλα, εξηγώντας τους λόγους που ζητούσε την εμπιστοσύνη των πολιτών, τόνιζε: «Πιστεύω ότι οι παρωχημένες αντιλήψεις ανήκουν πλέον στο παρελθόν και ότι χρειαζόμαστε απτό και μετρήσιμο έργο. Το τρίπτυχο ηθική στα κοινά, ειλικρίνεια στον λόγο, σεβασμός στον δημότη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αλλάξουμε νοοτροπίες και να θέσουμε νέες βάσεις».

Την εν λόγω απόφαση για απευθείας ανάθεση υπηρεσίας την υπέγραψε ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης, με Αριθμό Πρωτοκόλλου 43360/29/09/2015, ο οποίος είχε ορισθεί Αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής αναλαμβάνοντας:

Την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση των οικονομικών θεμάτων του Δήμου και ειδικότερα την εποπτεία και την ευθύνη των θεμάτων της Δ/νσης Οικονομικών Διαχείρισης (Τμήμα Οικονομικού Προγραμματισμού, Τμήμα Διαχείρισης Εσόδων, Τμήμα Εκκαθάρισης Δαπανών, Τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας, Τμήμα Εποπτείας Νομικών Προσώπων). 

Τα συμπεράσματα δικά σας…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here