Αστυνομικός αρπάζει ανθοδέσμη από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος και την διαλύει.

0
446

Αυτή είναι η εικόνα της αστυνομίας του Χρυσοχοΐδη. Αστυνομικός αρπάζει την ανθοδέσμη που κάποιος πρόλαβε να αφήσει στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και την διαλύει πάνω στην πλάτη συναδέλφου του.

Μια κίνηση ντροπής που προσβάλει την δημοκρατική δομή των σωμάτων ασφαλείας που αντί να κυνηγάνε τους κλέφτες που σκοτώνουν τον κόσμο για μια χούφτα ευρώ, κάνουν επίδειξη δύναμης εκ του ασφαλούς με την ανοχή πάντα του Yπουργού.

Ενός Yπουργού που ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ για να καταλήξει εδώ που κατέληξε……

Υ.Γ. Επέτειος Γρηγορόπουλου: Καταστολή και αστυνομική αυθαιρεσία-Δεκάδες προσαγωγές.

Ένταση επικράτησε στα Εξάρχεια, καθώς αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το βιβλιοπωλείο «Εκτός των τειχών» εγκλωβίζοντας πολίτες που ήθελαν να προσεγγίσουν στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και σε διάφορα άλλα σημεία περιμετρικά της περιοχής.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και δεκάδες προσαγωγές πολιτών, ακόμη και δικηγόρων αλλά και μελών σωματείων και πολιτικών οργανώσεων της έξω-κοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Μεταξύ των προσαχθέντων βρίσκονται και οι δικηγόροι Θανάσης Καμπαγιάννης και Κώστας Παπαδάκης (Πολιτική Αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής). Νωρίτερα ο Θανάσης Καμπαγιάννης είχε δηλώσει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» πως «η αστυνομία απαγόρευσε και την κατ’ άτομο προσέλευση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here