«Γκρίζοι Λύκοι» με τον περιφερειακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη!!

0
301

Το σκάνδαλο με τον περιφερειακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ Χουσεϊν Μεχμέτ Ουστά παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο ίδιος επιχείρησε να δικαιολογήσει τη φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να σχηματίζει το σήμα των φασιστών Γκρίζων Λύκων ως…..ειρωνική κίνηση κατά της οργάνωσης που δολοφόνησε – μεταξύ πολλών άλλων που έχει κάνει – Ισαάκ και Σολωμού!!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης έσπευσε να επισημάνει μάλιστα ότι σε επικοινωνία μας με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, μας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σε κοινωνική συνάθροιση και ότι οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα για να ειρωνευτούν ότι ακριβώς εκπροσωπούν οι γκρίζοι λύκοι. 

Κοινώς ότι διαψεύδει και αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί τους. Κατόπιν τούτου αναμένουμε και την δημόσια τοποθέτηση του επί των συγκεκριμένων στοιχείων.

Στο ΠΑΣΟΚ της Ξάνθης και γενικώς στο ΠΑΣΟΚ θα μπορούσαν να κάνουν το απλούστατο που έκαναν τα tourkikanea.gr .Να ρίξουν μια ματιά απλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία συμμετέχει ο σύμβουλός τους! 

Δείτε σχετική ανάρτηση του. 

Στην παραπάνω ανάρτηση του ο κ. Ουστά εικονίζεται με τον νυν ηγέτη του ΜΗΡ και φασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Και μάλιστα από πάνω γράφει «Αναμνήσεις για τις οποίες είμαι περήφανος». 

Και στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι για τις επιλογές τους

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here