«Εάλω η Κηφισιά»

0
319

Έχει αναρτηθεί από το ΥΠΕΚΑ στην κυβερνητική διαβούλευση ένα σχέδιο νόμου που αν ψηφιστεί όπως αναρτήθηκε, τότε «εάλω η Κηφισιά», «εάλω η Ελλάς» από τα συμφέροντα. Το σύστημα θα δέχεται παρατηρήσεις για το σχέδιο νόμου μέχρι 14/02/2014.

Όταν προ καιρού, συζητούσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο μας για αποφάσεις του Σ.τ.Ε. και δημιουργηθέν πολυκατάστημα, ένα από αυτά που δημιουργήθηκαν στους παράδρομους της Εθνικής Οδού στα όρια του Δήμου μας, τότε ο Δήμαρχος πρότεινε «να καταργηθούν ακόμα και τα 100 μ2 κατάστημα ανά ιδιοκτησία, που προβλέπει το ισχύον από το 1993 Π.Δ.»

Δυστυχώς Δήμαρχε μου, η πρόθεση σου είναι πλέον «άνευ αντικειμένου», αφού ο νέος νόμος όχι μόνο άρει τον περιορισμό των 100 μ2 αλλά τον επεκτείνει ως επαγγελματική χρήση σε όλο το βάθος του οικοδομικού τετραγώνου!

Νομίζω ότι ήλθε η ώρα, όλοι μας «άρχοντες και αρχόμενοι» να αποδείξουμε εμπράκτως την βούληση μας να προστατεύσουμε το περιβάλλον και τους όρους διαβιώσεως των κατοίκων, όχι μόνο υποβάλλοντας αντιρρήσεις στο ΥΠΕΚΑ μέχρι 14/02/2014 στην διαβούλευση, αλλά και να είμαστε έτοιμοι να ασκήσουμε όλα τα προσφερόμενα ένδικα μέσα για να προστατεύσουμε την πόλη μας, όπως την σχεδιάσαμε εμείς!

Για να γίνω κατανοητός, φανταστείτε στον παράδρομο μας κλινικές 100 κλινών, ξενοδοχεία 100 κλινών, συνεργεία φορτηγών αυτοκινήτων κλπ και όλες αυτές οι επαγγελματικές χρήσεις πχ για τις Αδάμες να κατεβαίνουν εν μέρει μέχρι την οδό Αρκαδίας και εν μέρει μέχρι την οδό Αχαΐας.

Οι κερδοσκόποι μας επιτίθενται! Προσοχή δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας κάνουν την Κηφισιά μας μπάχαλο!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here