Είναι σημαδεμένη η τράπουλα, είναι σικέ το παιγνίδι: Ο Ερντογάν παίζει μονότερμα τον Τραμπ…του Μιχάλη Ιγνατίου.

0
346

Η επίσκεψη του Ταγίπ  Ερντογάν στην Ουάσιγκτον και το «κόκκινο χαλί» που του πρόσφερε απλόχερα ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε την ευκαιρία στους Έλληνες «ψεκασμένους» να πανηγυρίσουν, διότι βασικά εναντιώνονται στον αγώνα της Ελληνικής Ομογένειας εναντίον της κατοχικής δύναμης Τουρκίας.

Πρόκειται γι’ αυτούς που σωστά τους χαρακτηρίσαμε «Τουρκολάγνους» και «Ερντογολάγνους», οι οποίοι βασικά επιθυμούν να υποκύψουν η Ελλάδα και η Κύπρος και να διαπραγματευθούν την παράδοσή τους στην Τουρκία.

«Να τα βρούμε» είναι η φράση που συχνά χρησιμοποιούν. Και προβάλλουν την κατοχική δύναμη ως υπερδύναμη για να φοβίσουν τους πολίτες και να τους «εμβολιάσουν» με ηττοπάθεια, εξυπηρετώντας τους τουρκικούς σχεδιασμούς.

Ύμνησαν τον Ταγίπ Ερντογάν και τη στάση του στη διάρκεια των συναντήσεων του στον Λευκό Οίκο, χωρίς όμως να πουν στους αναγνώστες και στους ακολούθους τους το αυτονόητο: ότι είναι ο πρόεδρος της Αμερικής που του επιτρέπει να βγαίνει «νικητής» στις σχέσεις του με την υπερδύναμη. Δεν είναι η μαγκιά του Ερντογάν.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here