Εθνική Ντροπή η Διαφήμιση για το «Τούρκο-Αιγαίο» στο Τηλεοπτικό Δίκτυο CNN!

0
434

ALERT: Το «Turkaegean» έχει εγκριθεί και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO)!…

Με αίσθημα οργής και αγανάκτησης υποδέχτηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ομογενών των ΗΠΑ και όχι μόνο την πανηγυρική διαφήμιση του περιβόητου Τούρκο-Αιγαίου στην εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση παγκοσμίως αυτή τη στιγμή.

Μιλάμε για το Αμερικανικό δίκτυο CNN και το διάλειμμα στην ζωντανή μετάδοση της εκλογικής διαδικασίας που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ όσον αφορά τον έλεγχο της Γερουσίας.

Το olympia.gr είχε αποκαλύψει την υπόθεση από την πρώτη στιγμή με την πλήρη και επικίνδυνη διεθνή της διάσταση, που φυσικά ξεπερνούσε τα όρια της Ευρώπης.

Η Τουρκία είχε φροντίσει να κατοχυρώσει το συγκεκριμένο σήμα διεθνώς, την ώρα που η Ελλάδα και η κυβέρνηση αδιαφόρησε πλήρως, χάνοντας ακόμα και τις προθεσμίες για να καταθέσει ένσταση.

Πριν από λίγο λοιπόν, ολόκληρος ο πλανήτης είδε το Αιγαίο να βαφτίζεται Τουρκικό, ένα θέμα-πραγματική μαχαιριά στην Ελληνική ψυχή, για την οποία άνθρωποι όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης φέρουν τεράστια ευθύνη.

Ντροπή: Διαφήμιση για το «Τουρκοαιγαίο» στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN!

Ακόμα περιμένουμε και τα αποτελέσματα της περιβόητης ΕΔΕ για να δούμε ποιος «Oλιγώρησε».

Αν και δεν χρειάζονται ειδικές επιτροπές για να καταλάβουμε ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εξελίσσεται στον μεγαλύτερο Ευεργέτη του Ερντογάν και της Τουρκίας…

Δείτε χαρακτηριστικά πλάνα από την διαφήμιση που ντροπιάζει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here