ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ – Ψάχνει τη δόση της με το παιδί της στην αγκαλιά!!

0
865

ΣΟΚ προκαλεί η εικόνα μίας τοξικομανούς, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Πατησίων, που αναζητά τη δόση της με το παιδί της στην αγκαλιά.

Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας τόσο για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή με το εμπόριο ναρκωτικών, όσο και για το πρόβλημα των τοξικό-εξαρτημένων ατόμων που βρίσκονται εκτός δομών ή προγραμμάτων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το «enikos.gr»  αναδεικνύει το θέμα με παρόμοιες εικόνες οι οποίες εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στην περιοχή, μετά την «σκούπα» στο Πεδίον του Άρεως.

ΣΧΟΛΕΙΟ κατοίκου της περιοχής:

Πεδίον του Άρεως τις τελευταίες ημέρες. Η επιστροφή της «πιάτσας»!…….

Οδός Αντωνιάδου (από όπου οι έμποροι του θανάτου δεν έφυγαν ποτέ) και Μαυρομματαίων, με το εξαθλιωμένο «σκηνικό φωτιάς»  που σταδιακά εξαπλώνεται σε αρκετές περιοχές.

Η εξαθλίωση της Αθήνας και η υποκρισία της Πολιτείας……..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων πατώντας ΕΔΩ……………

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…πότε θα τελειώσει αυτό το ΑΙΣΧΟΣ μπροστά, γύρω και μέσα στα Πανεπιστήμιά μας κ.κ. υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και υφυπουργό, Κατερίνα Παπακώστα;;

Τι γίνεται με την περίφημη  αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας στη Αθήνα γενικά και στην περιοχή έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων ειδικά;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here